1. pazar günü ya ben onu ya da o beni ağlatacak
  2. salon başkanı olarak katılacağım sınav.
  3. hiç çalışmadan yattığım yerden 400 barajını aşacağım sınav.
  4. "sayısal grubu mutsuz, yüzleri asık... ama sözelciler çok neşeli."
    - müdürüm
    " ya şu eşitsizlikleri türevden çözsek olmuyor mu?"
    - bir arkadaş
    "şu ygs de zor sınav değil aslında. bi de fen bilgisi bölümü olmasaydı!"
    - bhen
    " ygs mini etek gibidir,"


    not: sonucusunu rüyamda sir alex ile orgy yaparken duydum.
  5. benim zamanınımda da vardı yukarıdaki tipitipler. sınavdan önce ve sınavdan sonra hiç çalışmadan ilk 50 bini garantilediklerini nedensizce belirtme ihtiyacı hissederler. gerçi ben hala durumun nedenini anlayamadığımdan bu kişilerin doğru söyleyip söylemediklerini de anlayamadım hiç.
    sınava gireceklere başarılar diliyorum.
    sde
  6. gerçekten zeki olanın değil, kendini bütün rutinlerinde uzaklaştırıp sadece bu sınava çalışarak yılı hatırlamıyorum ama bir yılın ygs birincisinin dediği gibi hayvan gibi çalışanların düz soru çözebilenin kazandığı sınavdır.bu sınav sizin seviyenizi ölçmez kendinizi buna bağlamayın kendinizi üniversite eğitimine bağlamayın 700k üniversite mezunu işsiz var.4 yıl okuduktan sonra onlara katılmaktansa kendinizde gördüğünüz yeteneklerinize, yapmak istediğiniz işe odaklanın siktir edin sistemin köpeği olacağınıza 08-18 arası asgari ücrete çalışan bir işçi olun da rakiplerim azalsın...
  7. bu sene soruları tübitak hazırlıyormuş
    seed
  8. lys daha önemli değildir. bu sınavda çakan tayfanın çoğu lys'ye asılamayacak ve amaaan seneye kalırım diyecek ya da daha da asılıp lys'de stresten dolayı sıçacaktır. bilgiyi ölçmez stressiz ve rahat yapan istediğini ve fazlasını alır.

    hayal kurarken çok uçmayın reel hayaller kurun kendinizi kandırmayın. tek tercihi odtü mimarlık olan ve orası olmazsa okumam diyen bir arkadaşım var kızın kazanması mümkün değil odtüyü ama işte öyle bir gaza gelmiş ki sınav döneminde öyle inandırmış ki kendini şimdi okulunu beğenmiyor her fırsatta odtüyle kıyaslıyor ve daha da mutsuz oluyor. neyseki şimdi erasmusa gitti de az gazını aldı orda.
    kıssadan hisse rahat girin ama durumunuzu da bilerek girin hayallerde yaşayan o bazı ibnelerden olmayın.
    wtf
  9. girmeyin, gireceğiniz okulun bağlı olduğu kurumda nihat hatipoğlu var.
  10. yarın burası ağlama duvarı olacak.