1. siniftan birilerinin zulfiyaresine dokunmus onceki itiraflarimdan biri, sayin sevgili sinif arkadaslarim kimliginizle gelin boyle eksileyerek degil
  2. sanırım ilk defa zülfiyare dokunacağını bile bile bir entry giriyorum. yalnız düşüncemi paylaşmaktan da geri kalmak istemiyorum. açıkçası başlık açsam mı başka bir başlığın altınamı yazsam diye düşünürken buraya yazmaya karar verdim ve başlıyorum.. youserların düşüncelerini merak ediyorum.

    şu sıralar etrafımda sürekli son feci bisiklet, yüzyüzeyken konuşuruz gibi grupların olumlu anlamda muabbetlerini çok duyuyorum. arkadaşlar bunlar çok tırt değilmi bu kadar övgüyü haketmek için? bu kadar övgüyü hakedecek ne yapıyorlar? dinleyin dinleyin ama şişirmeyin aman götleri kalkmasın. ehe ehe abi ismimiz çok garip şarkı sözlerimizde çok anlamsız abi gibi gibi işler yapanlara mahal vermeyin nolur. sezarın hakkını bunlara vermeyin.

    abartmıyorum son feci bisikletin ismine internette ilk rastladığım zaman japonların geliştirmiş olduğu süper teknoloji bir bisiklet sanmıştım.
  3. burdan bu yazdığımı hiç okumayacak olna anne ve babama itiraf efiyorum ki ben sigara içiyorum
    -evet sizin paralarınızın bi kısmını sigaraya yatırıyorum -evet geldim kaç yaşıma hala baba parası yiyorum
    -evet üstümdeki kokular her zaman benim sigaramın kokusuydu
    -evet bi kereden bişey olmazdı eğer o bi kereyi abartmasaydım
    -evet gereksiz fazla yazdığımın farkındayım
    -evet birazdan zülfiyare başlar :))
  4. bugün ales hiç iyi geçmedi ve denemelerde 90 üzeri alan ben, yani nasıl desem hani şey gibi kaldım.
  5. ilk kez hissettim sanırım. daha az sevildiğimi. hayal kırıklığı içindeyim. insanlar niçin böyle? birgün ölüp biterken, o sevgi dolu gözlerle bana bakarken nasıl oluyorda artık o gözler beni görmüyor? sende herkes gibiymişsin. her şeyin bitmesini izlemekten başka bir şans bırakmadım bana. eyvallah
  6. nefret etmekten korkuyorum.
  7. dün bir ezik gibi ona tekrar yazdım. şiir attım bize özel olduğunu düşündüğüm: yalnız bir opera. deniz manzaralı küçük bir parkta bana okuduğu ilk şiir. bizi gerçekten de çok iyi anlatıyor, hala. aldığım cevap şaşırtıcı: ?, daha bugün okudum. çok üzülüyorum, ama bir yandan ondan çoktan vazgeçtiğimi biliyorum.
  8. yarın sınav var. hiç çalışmadım. açıkçası sıkıldım. verin diplomayı gideyim arkadaş.
  9. birini tekrar görmek istiyorsanız onu kendinize borçlu kılın. bi hikaye okuyun, bi soda alın ya da bi kitap hediye edin.

    doğrusunu söylemek gerekirse ben hep soda yolunu tercih ediyorum.

    işe yaramama ihtimali de var elbet.borcuna bile sadık olmayan insanlar için bi şeyler yapmaya gerek yoktur zaten.
  10. neden hep özlediklerimiz arasında birisi hep en baskın çıkıyor. dahası neden onu özlemelerimiz hiç bitmiyor. bir tek benim mi bitmiyor anlamıyorum ki? kaç yıl oldu yahu. yeter. bu sevmek de değil sadece özlemek.
    niles