1. entrymizin ne kadar beğeni aldığını gormemiz iyi olur. malum begenmedikleri zaman entry numarası vererek eleştirmek yasak. mesaj da atmıyorlar. sanki boşluğa bagiriyormusuz gibi oluyor. kime ulaşıp ulaşmadığı belli değil.
  2. lale olan youserların uçurulma sebebi nick altına girilirse hem meraklılar için bir bilgi kapısı hem halka açık bir adalet sistemi hem de ibret olacağı kanaatindeyim.
    bozuk
  3. efendim, gözüme çarpan bir iki husus var. şöyle ki;

    1 - müzik kanalındaki videoların altında video ile ilgili bilgiye ulaşmak biraz zor. ne demek? videoların çoğunda şarkı sözleri mevcut. tabii, şarkı sözleri olmasın demiyorum; fakat şarkıyı kim söylüyor, ne zaman söylüyor, albümü mü var, konserde mi söylemiş, grup mu, kişi mi, niye söylüyor, bir rahatsızlığı mı var vb. bilgilerin girilmiş olmasını beklemek sanırım bu sözlük ortamı için fazla olmamalı. bu bilgilerin girilmesi tabii ki de şart değil; fakat olsa güzel olmaz mı?

    2 - herhangi bir terim girdisinin altında bilgi içerikli girdiye ulaşmak mümkün değil. yani; "sıpa" başlığı altında "eşeğin yavrusudur" bilgisinden daha önce-ki hatta bu bilgi bazen hiç yok- aklınıza gelmesi muhtemel onlarca girdiyi okuyabilirsiniz. diyeceksiniz ki, "oku". haklısınız, okuyorum, aradığımı bulana kadar birkaç sayfa okuyorum; fakat bilgi içeriklileri bir şekilde öne mi çıkarsak ya da öznel yorumlara bir şeyler mi yapsak, bilemedim.

    bunlar da böyle fikirler işte!
  4. hayatınızı sikenlerin hayatların sikin bir de şu sitede küfür serbest olsun artık ingilizce alt yazılı filmlerde adam fuck you' diyince kahrolsun! diye çevrilmiş gibi,zevk vermiyor yorumlar...
  5. eğer bir youserı google niyetine kullanıp selamsız sabahsız bir soru yönelttiyseniz, karşınızdaki da size tüm kibarlığı ve içtenliğiyle cevap verdiyse en azından bir teşekkürü çok görmeyin.

    edit: bazı youserlar gönül almayı iyi beceriyor ve bağğğzı youserlar gerçekten çok kibar. teşekkür ederim...
  6. duyurular yorum olarak değil de farklı bir formatta ya da panelde yayımlansa?

    en azından istatistiğin dışında tutun lan. yazar olarak kayıt olmayı düşünenler ya da diğer sözlüklerden takip eden yazarlar (eğer çok da vakti yoksa) genelde deby'e (debe'ye, ismi değişse de o sözlüğün en beğenilenlerine) bakıp çıkarlar.

    şahsen ben en beğenilen yorumu sitenin teknik bir problemi ile ilgili duyuru olan kültür platformuna baya gülerdim.
  7. birazcık dahi cesaretiniz varsa hiç düşünmeyin. ne istiyorsanız yapın. yaşamayın ölü gibi. anlatamıyorsunuz sonra kendinizi. neden böyle olduğunuzu neden böyle davrandığınızı. takmayın kimseyi, ne düşünürlerse düşünsünler.

    siz yeter ki istediğiniz hayatı yaşayın!
  8. olayları tek yönlü dinleyip hemen taraf almayın.
  9. benim gibi artık türkiyenin yaşanmaz bir yer olduğunu söyleyenler mutlaka vardır. imkanı olan gitsin demiyeceğim sandığınız gibi. kalın abi, kalın daha yeni bayramını kutladık cumhuriyetin. gazi mustafa kemal için şehitler için kalın yedirmeyin ülkeyi bu çomarlar yüzünden emperyallere.
  10. iyi pazarlar youreads ailesi. oylanmayan yorumlar benim her zaman moralimi bozmuştur. yorumun içeriği ne olursa olsun oylanmayı hak eder. isterse "verguzbay ergenin biri" yazmış olsun.

    benim önerim her yazarın profilinde oylanmayanlar benzeri bir kategori olmalı. bu hafta dikkat çekenlerin sağında, en beğenilenlerin yerinde olmalı.

    mesela benim 24 yorumum oylanmamış. hangi yorumlarım bilmiyorum. kimse bilmiyor. elmali kurabiyeee nin 10 yorumu oylanmamış. hangi yorumları? bona dea nın 7 yorumu oylanmamış. abi nin yüzyirmidört yorumu oylanmamış.

    bunlar 30 saniye içinde aklıma gelen yazarlar. aslında şöyle bi düşünelim. yazdığı yorumların hepsi oylanan kim var? hiçkimse

    şöyle bi düşündümde bence bu son oylanan yorumlarının yerine gelmeli. son oylanan yorumları kaldırılmalı. zaten pek işlevsel değil.