1. karşıdan böyle iri yarı dövemeyeceğim bir erkek geldiği zaman otomatikman gözlerine bakıp yere tükürüyorum, galiba reste rest çekiyorum. henüz hır çıkaran olmadı ama çok pis dayak yiyeceğim gibime geliyor
  2. uyurken saçla oynamak evet kesinlikle.
  3. bacaklarımı kontrol edememek. evet.

    not: şimdi diyeceksiniz ki o kadar at gibi hatun bacakları varken senin k*llı bacağına mı kaldık. aslında ben de böyle düşünüyorum zaman zaman. bacak bu, neyine oynuyorsun?
  4. sadece türk kahvesini cezveden fincanlara dökerken sol elimi kullanmak.

    öncelerde farketmedim bu durumu. sonra sürekli kahveyi dökünce farkettim ki sol elimle doldurmaya çalışıyorum. sol elimle sol tarafa doğru dolduruyorum. bari sağa doğru doldurmaya çalışsam daha kolay olacak. niye bilmiyorum.
    ozumm
  5. sırt üstü pozisyondan başka pozisyonlarda uyuyamamak.
  6. kedileri seslendirmek.

    kendi kendine fazlaca konuşan bir insanım zaten. bazı sebeplerden dolayı çok fazla insan tanımak zorunda kaldım. yanlış olduğunu biliyorum ama sanki herkesi tanıyormuşum gibi bir his oluştu içimde. arada bir kendimi insanları gözlemleyip seslendirirken buluyorum ama kedilere hiç dayanamıyorum.

    nerede bir kedi görsem, hemen seslendirmeye başlıyorum.

    diğer hayvanlarla zaten sohbet ediyorum ama kendi kedimle akşamları karşılıklı kendim seslendirerek sohbet ediyorum.
    isk
  7. yolda yürürken yerdeki kurumuş ağaç yapraklarına basmam. gerçi psikolojide buna zihni rahatlama mı ne öyle bir şey deniyormuş
  8. almış olduğum gazeteyi ben okumadan kimsenin okumasına izin vermemem.
  9. eğer tanımadığım birisi isteğim haricinde ya da yanlışlıkla bana temas ederse aşırı rahatsız oluyorum ve dokunduğu yeri yıkamam gerekiyor. eğer yıkayabilecek durumda değilsem o his geçene kadar üstüme başıma siliyorum.

    yani tramvaylarda, otobüslerde falan sürtünmeden geçelim, elimizi kolumuzu koyduğumuz yere dikkat edelim, binmeye çalışırken tüm vücudumuzla önümüzdekini ittirmeyelim. lütfen. teyzeler özellikle size sesleniyorum. hani kişisel alan falan. bu kadar rahat olmayalım nolur. gözünüzü seveyim.
  10. trafikte beklerken veya yavaş giderken yalnız olduğum zamanlarda, önümdeki araçların plakasındaki sayıları(*:ili gösteren kısmı değil tabi ;d) kafamdan bölebildiğim kadar bölmeye çalışırım.