1. dolu dolu 6-7 sene geçirdik. kavgaların,ağlamaların,mutluluların,gülüşmelerin geçtiği koca seneler. gençliğimizi belki de ömür boyunca görebileceğimiz en güzel zamanı birlikte geçirdik, birlikte büyüdük,kitaplar okuduk,danslar ettik,içkiler içtik,eylemlere gittik,kararlar aldık şuan aklıma gelen anıların daha fazlasını yaptık.

    bugün 29 nisan.

    senin en güzel gülüşlerini içtenlikle dışarıya gösterdiğin, gamzenin en içten görüldüğü,gözlerinin en samimi sıcaklıkla baktığı günlerden bir gün. doğum günün. dilerdim kutlamayı,en içten,sıcak,güzel duygularla. hala da kutluyorum,kaldırdığım her bardak senin güzelliğinle dolu. her bardağın içi özlemle dolu. kalbinin sıcaklığı, hayata bakışının verdiği saflık, kalbinin temizliği, dürüstlüğün ile dolu her bir kadeh.

    şuan moda'da olmak isterdim,hatırlıyorsun kayalıkları, müzeyyen eşliğinde sohbet etmiştik,sen bana karşı kıtanın hikayesini anlatıyordun, bense bizim aşkımızın hikayesine doyamıyordum. nelerden gelip geçmiştik. tabi ki bizimkiler sokakta yatan açın,evsizin,vatanından yurdundan olmuş insanların ki kadar dertli bir yaşanmışlık değildi,hani derler ya derdinizi sikeyim ahanda öyle dertlerdi. okuldu,paraydı,gelecek kaygısıydı. her şey güzeldi. kocaman yaklaşık 7 sene çok güzeldi.bilemiyorum,ne olacağını,hayatların bizi nereye götüreceğini,olur da bunları okursan seni sevdiğimi biliyorsun. bende biliyorum senin beni sevdiğini ama olamayacağını da biliyorum. olamaz ki bizden. bizim ki tıpkı "sosyalizmin türkiye'de mümkünatı" gibi bir şey. hayaller sevgi dolu gerçekler yaşam kaygısı,tıpkı türkiye solu gibi emek verebilecek gücü kendimizde bulamadık.

    doğum günün kutlu,mutlu olsun.seni her zaman sevdiğimi,seveceğimi bildiğini biliyorum. güzel insanlar çıksın karşına,bu amına koduğumun ülkesinde düşüncelerine ket vursalar bile,yapmak istediklerini anlamasalar,engel olsalar bile ben ve ailem hep yanında olacak biliyorsun.

    sevgi ile kal,hep güzel kal. bu bardak gözümün önünden gitmeyen,senin en güzel haline,mahcubiyetine.

mesaj gönder