1. zamanında blackburn rovers'ın büyük yatırımlarının sonucunda ulaştığı hedefe, çok daha kısıtlı maddi imkanlar ile ulaşmıştır. hem de futbol endüstrisinin bu kadar çıldırmış olduğu bir zamanda. helal olsun.

    bu sezonki maçlarının yüzde 80'ini izledim aşağı yukarı. ilk yarının ortalarında takım, ranieri'nin dahi beklemediği şekilde vites yükseltti. vardy, mahrez ve belki de bu oyunun esas kahramanı kante, her anından zevk aldığım bir oyun izletmeye başladılar. son haftalarda, pozisyon anlamında kısır maçlar çıkarsalar da sağlam savunmaları ile sonuca ulaştılar.

    ancak, üzülerek söylüyorum ki seneye bu leicester'ı izleme şansımız çok az. zaten kante, mahrez, vardy gibi bir oyuncuları kadroda tutmak zor. aston villa'nın eski altın çocuğu albrighton, beklenen sıçramayı bu sezon biraz gerçekleştirdi gibi. keza fuchs ve okazaki de çoğu takımın ilgisini çekecektir. sezon boyu bitmeyen enerjisiyle gizli kahramanlardan olan, artık leicester'ın çocuğu olmuş drinkwater'ı dahi kaybedebilir takım. ranieri de bunun farkında. takımda kalırsa, çok başarılı bir transfer dönemi geçirmek zorunda.

mesaj gönder