• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
game of thrones
game of thrones george r.r. martin'in çok satan romanından uyarlanan yeni bir hbo dizisi. yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. ihanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden kadim duvara kadar krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. krallar ve kraliçeler, şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'demir taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.
  1. !---- spoiler ----!

    acikcasi diziyi en cekici kilan tarafi benim icin en onemli karakterlerin bile bir anda olup diziden ayrilabiliyor olmasiydi. aslinda snow'un geri gelmesi beni cok mutlu etti. cunku kendisinin basindan beri yuruyup gidecegini dusunuyordum. ama olumden geri donme muhabbeti sebebi ile su an az da olsa cekiciligini yitirdi.

    bir de onceki bolumlerde guc dengesi belirsizdi su an starklar bildigin alt yapi hazirliyorlar. hepsi surunuyordu an itibari ile dugumler bir anda cozulmeye basladi, biri yetenegini kullanmayi ogrenmek uzere, biri esaretten kurtuldu ve bir koruma edindi, biri egitimini tamamlama asamasinda cok ilerledi, bir tanesi hele oldu geri geldi. heyecan seviyesi biraz azaldi gibi hissediyorum acikcasi.

    destekledigim bir taraf yok lannisterlari bile seviyorum, su mucadeleden siyrilip gelseler hic laf etmem, benim icin onemli olan olaylarin islenis sekli. umarim o her bolum sonu soka girdigim kivama geri doner.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder