1. gelll vatandaşş gellll, abilerim ablalarım!!! siz de "24 saat bana yetmiyor" diyenlerden misiniz? yoksa" 24 saat bana yetiyor ama bu kadar işi beynim kaldırmıyor, gardaş" mı diyorsunuz? ne diyorsanız, diyorsunuz fakat bugün sizlere bahs edeceğim tekniği daha önce denemediyseniz çokk pişman oluyorsunuz.. kendisi uzak doğunun göbeğinden, yani almanya şehrinin, cannes kasabasından bizzat şahsım tarafından sizlerin hizmetine sunulması için getirildiii. yaşlı bir mucit olan
    -palamut osman- işlerini yetiştirmek için bu tekniği geliştirdi. evet, biliyorum sabırsızlanıyorsunuz. o zaman sizi daha fazla bekletmeden, işte karşınızdaaaa : poloooomooodddooorrooo tekkkniiiğiiiii. 25 dakika çalışıp 5 dkika mola veriyorsunuz. işte kullanması bu kadar kolay. ama işleriniz çok fazlaysa şu periyotlar halinde de yapabilirsiniz: 25 dk çalış-5dk mola-25 dk çalış-5dk mola - 25 dk çalış -10 dk mola... şeklinde her iki polomodoroda bir 5 dk molayı arttırıyorsunuz. sonuçta tüm işleriniz bitiyor ve denemesi bedava, evet yanlış duymadınız bedava!



    not: hakkını ödeyemeyeceğim teknik. 1 saat zor ders çalışırken gün içinde toplam 5 saat verimliçalışmaya başladım. beynimin eskisi gibi yorulduğunu hissetmiyorum bu yüzden giderek de arttırabilirim. ( evet çok çalışmam gerekiyor)

mesaj gönder