1. bırakmak istiyorsanız mutlaka denemelisiniz. likidi alırken dikkat edin yeterli. orijinal olsun. bulması da zor değil zaten. sayesinde bıraktım. kesinlikle tavsiye ediyorum. sigarayı canımın istemesi bir kenara sigaradan nefret ediyorum. psikolojik mi fizyolojik mi bilemiyorum ama sigara içilen, dumanı veya kokusu olan yerde duramıyorum. astım başlangıcındaydım. 2 ay arayla doktora gittim. sigara içerken ve sigarayı bıraktıktan 2 ay sonra. doktor "bu bir mucize" dedi. kaldı ki kendisine de elektronik sigarayı ve likidi gösterdim. elektronik sigara konusunda "fazla da uzatma" dedi. öksürürdüm. kahkaha atamazdım. öksürük krizine neden olurdu çünkü. hırıltım vardı. boğazım, keman sesi ya da ıslık, artık her ne ise o sesten çıkarırdı. tamamen düzeldim. kendimi çok hafif hissediyorum. 24 yıllık tiryakiydim. 43 yaşımdayım.

    bazı insanlar; "arkadaş ben delikanlı adamım, istesem hemen bırakırım. adam olan öyle elektronik falan uğraşmaz direkt bırakır" derler. hepsine saygım büyük. yeter ki bırakın. bırakın da ister delikanlılıkla bırakın, ister elektronik sigara ile bırakın. ama bu katilden uzak durun.

    sigarayı bırakmak elektronik destekli de olsa ilk zamanlarda kilo alımına neden olabilir. normaldir. zira sigarayı bırakmak büyük bir ihtimalle kilo yapar. hiç ama hiç dert etmeyin. kilo vermek sigarayı bırakmaktan çok kolay. sigarayı içerken 79 kiloydum. 89 kiloya çıktım. şimdi ise 86 kiloyum. elbette yediklerime dikkat ediyorum. kilo alma stresi sizi sigara bağımlılığına yapıştırmasın.

    yukarıdaki yorumları kısmen okudum. elektronik sigara hakkında detaylı fikirlere yer vermişler. inceleyin. faydasını çok göreceksiniz.

    not : sigarayı bırakmış olanlar ve hiç sigara içmeyenler elektronikten de uzak dursunlar. tersi etki yapabilir. kaldı ki elektronik sigara da zararsız değildir. dışarıda soluduğunuz egzoz gazı zaten yeterli. önerilerim sigara içen arkadaşlara yöneliktir.

mesaj gönder