1. düzgün başlıkları görmek isteyenlerin, düzgün girdileri oylaması gerektiğini bir kez daha kanıtlayan sözlüktür. künefe başlığındaki bir girdinin deby olmasını istemiyorsanız, hakkıyla girdi girenlere oy verin canım arkadaşlarım. sineğin ellerini niye ovuşturduğuna dair espri yapılan bir girdi de bu sözlüğe lazım evet. ama gidin gerçekten neden ovuşturduğunu yazan adama oyunuzu verin. bu girdiye vermeyin. sonra deby'ye bu girdi diye hayıflanıyorsunuz. (bu arada o girdiyi yazan yazarın nickini dahi okumadım. kendisine karşı herhangi bir laf etme çaasında değilim. ne olur burada yazılanlardan dolayı kırılmasınlar)

    gereksiz girdilere oy verip, gerekli girdileri sallamayan bir sözlük camiasına gidip gelip şu şöyle bu böyle, vay arkadaş ne kültürlü(!) sözlük falan demeyin. yazık ediyorsunuz.

    bakın daha bugün aramızdan birinin rezil bir terör saldırısında öldüğünü gördük. hala bu dertlerle uğraşmayalım isterseniz. biraz yapıcı eleştirilerle gelin. yıkmayın ortalığı. referans girdi vererek yazarın girdsini aşağılamayın. o insanlar bir şey yazıyorsa onu oylayan da diğer grup. gidip de "ön költörlölör dö bonlormoş." demeyin yani. milleti bireysel olarak yermenin bir alemi yok.

mesaj gönder