1. şüphecilerden biri olarak, konu hakkında işin içindekilere ileti gönderdiğim de.. "ee ne oldu bu işin sonucu?" diye sorduğum da doğrudur.

    insanlar, yeterince bilgilendirilmedikleri için tam olarak ne olduğunu anlamadılar ve konu hakkında soru soruyorlar diye yargılanamaz fikrimce. her sorduğumuzda da azarlar gibi cevap verilmesi ve bu kızgınlık halleri hoş değil. devlet kapısında bir şey öğrenmeye çalışır gibi hissediyorum her defasında kendimi. tatmin edici bir cevap yok. ama sorduğumuz için aniden sinirlenen insanlar var.

    bir işin içine bir çok insanı dahil eden bir kampanya söz konusu ise; üslubu ile sorulan tüm sorulara cevap beklemek doğal bir durum.

    orman bölge müdürlüğüne yatırılan paranın dekontu asıl orta yerde dursa şahane bir iş olurdu kanımca. ha gidilir, gidilemez imkan meselesi ama bir kısa ziyaret hala olabilirdi düşüncesi hakim bende. kimsenin aklında soru işareti kalmaz diye düşünüyorum. o kadar organizasyon yapıp elini taşın altına koymuşsun madem, bekliyor insan haliyle "ee ne oldu şimdi.. hani orman?" diye..

    konuyu tekrar gündeme aldığı için @lake of the hell'e sonsuz teşekkürler.

    kimseyi rencide edeyim, kırayım, yıpratayım gibi bir düşüncem olamaz. lakin kırıldığım nokta ciddi yapılan ve güzel sonuçlar doğuran bir işin takibini yapıyoruz diye her defasında azar işitir gibi cevaplar almak pek hoş olmuyor.

mesaj gönder