1. buranın eskilerinden.

    yine eski youserlardan kalan varsa hatırlatacaktır. bu arkadaşımızın @meercm diye bir ekürisi vardı ki siz esas onu görecektiniz. merak edenler yazdıklarına, özellikle de feminizim başlığına yazdıklarına baksın. sürekli birbirlerini kolladıkları için bir ara ciddi ciddi yoksa bu ikisi aynı kişi mi diye düşünüldü ama bir sonuca varılabildi mi bilmiyorum. clifford ve meercm'in tavırları yüzünden de buradan ayrılanlar oldu ama ayrılanların çoğu youreads'in kurulduğu ilk aylarda yaşadığı bir tatsızlık üzerine yazmayı bıraktı. sevgili clifford clavin sağ olsun bana çok sarardı cahil de cahil diye^:niye ölmüş gibi konuşuyorsam^

    kendisi troll değildir. inanması zor olacak ama adamın tarzı bu. bu size troll gibi gelebilir. bazen ben de saçmaladığını düşünüyorum ama bu arkadaş troll değil.

    yukarıda bahsettiğim gibi youreads ilk açıldığında yaşanan bir tatsızlık ciddi bir yazar kaybına sebep olmuştu. sonrasında ise yönetimin birtakım antipatik tavırları insanları buradan iyice uzaklaştırmıştı. ben ilk yorumlarımı girerken de clifford clavin buranın bir sorunuydu hala da öyle. şu an burada o zamanlardan farklı bir hava göremiyorum. demek ki yönetimde hala bir zaafiyet var. allah yardımcıları olsun, ne diyelim.

mesaj gönder