1. "kusura bakma tatlım o kadar salak değilim. neyin ne için olduğunu anlayabiliyorum."

    allah u ekber, muneccime bak sen.

    ya neyse kelime propaganda falan biseyler anlatmis iki kitabi basilmis arkadas. eger birilerinin senin faydana olmayan isler yaptigini dusunuyorsan lutfen ama lutfen, senden istirham ediyorum; cephe olustur. savas ya. dovus. bak su zat boyle yapmis. bu zat boyle yapmis diye saga sola siginma. hasbelkader kendisi yaptigi devrimi icsellestirmemis olsa basariya ulasmazdi. dogru olan takdir gerektirmez. onerim ac bi baslik her gun ozturkce kelime diye. ya da ac bi baslik her gun mustafa kemalin bir anisi diye. tutan yok seni.

    birilerinin yarattigi devinim, senin kaostaki pozisyonunu bozuyor diye kimseye ahlak etik dersi verme yav isine bak sadece. zor degil.

    her gun bi ekonomik terim, her gun bi biyografi gibi basliklar acilsa mutlu olursun degil mi? olmaman gerekiyor. cunku bu senin niyet okuma becerinle anlayabilecegin uzere gelisim oluyor. rekabet artiyor. pozisyonunu korumak icin daha cok caba sarfetmen gerekiyor. bu durumda da sadece isine bakman gerekir. istemezsin degil mi kaostaki pozisyonunu kaybetmeyi.

    ha, eger isin niyet okumaksa, kolayliklar dilerim. insanlar kirli cikindir. buradakilerden de farkli bisey bekleme.

mesaj gönder