1. itiraf ediyorum ya bilincim biri tarafından çalındı ya da ben bunuyorum.
    geçen hafta predestination filmini izledikten sonra filmle alakasız bir şekilde bir senaryo geldi aklıma. çok hoşuma gitti ve hemen o anda unutmadan aklımdakileri yazdım. senaryo adı ava olan bir yapay zeka hakkındaydı. şimdi de ex machine adlı filmi hayatımda ilk kez izliyorum ve fragmanını falan da izlememiştim. konu birebir aynı olmasa da şimdilik burada da bir yapay zeka var ve bilin bakalım adı ne? ava! gerçi yapay zeka caleb çıkacak gibi hissediyorum ama yine de ben şok!
    benzer birşey daha önce de olmuştu. bir hikaye karalamıştım fantastik bir evrende geçen. ve ezeli kötü karakterime bir ad vermiştim. daha sonra etimolojiye olan ilgimden ve karakterlere verilen isimlerin başka dillerde saçma anlamları olmadığından emin olmak için etimolojik araştırmalar yaparken karaktere verdiğim o adın eski dillerden birinde şeytan anlamına geldiğini hatta bilmediğim bir mitolojide şeytana eşdeğer olduğunu gördüm.
    ya bilincim çalınmış vaziyette ya ben bu filmi izledim ama bunadığımdan hatırlamıyorum ya da kişilik bölünmem var ve diğer kişiliklerim üçkağıtçı. korkuyorum youreads efendi!

mesaj gönder