1. kafamda hep güzel bir şehir olarak hayal etmiştim. ciddi hayal kırıklığı oldu. daha şehre girer girmez 93 km hızla gittiğim için ceza yedim. polise 90la gidene ceza mı kesilir diye serzenişte bulundum o da 80lik yolda kaçla gidene ceza kescez dedi. ben de mesele o değil yabancı plakaları ceviriyorsunuz dedim. falan filan neyse aldık faturayı devam ettik. resmen istanbulun bir ilçesi gibi bir şehir şirinevler gibi aşırı trafik var ve çok fazla araba var her taraf 3-4 şerifli arabalar akıyor polis bi yandan ceza kesiyor. neyse sorun değil dedik bi otel bulduk bulut otel adı eli yüzü düzgün geldi sıradan bi şehir oteli arabayı bırakıp yürüyelim iki bira içelim bişiler yiyelim şehri gezelim dedik.

    lan bu da nedir koskoca şehirin merkezinde bar yok. 1 milyon insanın yaşadığı bir ege şehrinde bar bulamadıki her taraf bara benzeyen kafelerle dolu. oydu buygu derken tam 3 saat bar aradık google haritalardan bakıyoruz gidiyor bambaşka şeyler çıkıyor. bunun adı rezalet kepazelik arkadaşlar. oturup iki bira içemediğim şehrin önünden bile geçmem. velhasıl merkezden uzaklaşıp çamlık tarafında birkaç lüks içkili restoran bar vs bulup oturabildik akşam saatlerinde.

    kısacası bi istanbul ilçesi düşünün ama boğaz yok, tarih yok, büyükşehir insanı yok, bar yok, park yeri yok ama trafik var 4 şeritli yollar apartmanlar ve dükkanlar var. gidin görün tabi ama keyif için değil kuruyemiş alırsınız, belki uyduruk bi döner yersiniz. hepsi bu
    abi

mesaj gönder