1. herkese merhabalar facebook grubunda bir bilgilendirme mesajı yayınladım konuyla ilgili olarak. oraya bakarak yorum ve önerilerinizi rica ettim. facebooka bakamayan arkadaşlarım için buyrunuz o duyuru:

    "herkese iyi akşamlar. ay başlamış hatta bir hafta geçmiş olmasına rağmen hala buralarda bir hareket olmamasını eminim ki merakla hatta biraz kızgınlıkla karşıladınız. bunun için ne kadar özür dilesem azdır ancak mazeretlerimi belirterek affınıza sığınmaktan başka çarem yok.
    öğrencilik yaşantısının getirdiği bazı zorunlu zorluklar -sınavları kastediyorum efenim- zamanımın çoğunu çaldı.bunun yanı sıra çalışıyor olmak da epey efor kaybına neden oldu benim için. bundan sonra daha sık buralarda ve sözlükte olmak için çaba sarf edeceğimden emin olabilirsiniz. üstlendiğim bu işi layıkıyla yerine getireceğim.
    tam bu noktada söyleyeceğim ve yorumlar da tartışmaya açacağım bir konuya değinmem gerek.
    öncelikle bir aylık süre zarfında iki kitap okumak mümkün olmasına mümkün fakat biraz zor olabiliyor. özellikle de okul döneminde bu iş daha da zorlaşabiliyor. dolayısıyla sizce okunacak kitap sayısı bir tane yapmak uygun mudur? bu konudaki görüşleriniz ve önerilerinizi yorumlarda konuşalım istiyorum.
    buna bağlı olarak hazırladığım listeden sırayla üçer kişinin önerilerini anket olarak sunmak ve sonuç olarak kitabımızı belirlemek sizce uygun mudur?
    bu hususlar hakkında bir görüş birliğine varmamızın ardından ayın 15inden diğer ayın 15ine olmak üzere kasım-aralık okumasına başlayacağız efendim.
    yapacağınız öneriler ve değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler."

    facebookta olmayan ve yalnızca buradan irtibat kurabilen arkadaş ister mesajla ister entry girerek katkıda bulunabilirler. şimdiden teşekkürler.

mesaj gönder