1. lütfen yarın gidip bakkalınıza size 1 liraya çikolata sattığı için ona ne kadar minnettar kaldığınızı söyleyin. çünkü bu adam size çikolatayı sadece 1 liraya satıyor. halbuki 20 liraya da satabilirdi. neticede piyasada çikolata fiyatları yüzleerce liraya kadar çıkıyor.

    eve çok saçma ama sizinkinden daha saçma değil be kardeşim. adam ucuza bilet satıyor ne demek ben anlamıyorum. adam standart fiyata satıyor hepsi bu ve ne yazık ki bu ülkede müthiş bir köleleştirme politikası izlendiği için ve işe yaradığı için normal fiyata bi hizmet alınca aklımızı kaybediyoruz.

    arkadaşım, bu adamın hizmeti iyi değil. net yani. sana check-in imkanı sunmuyor, nerdeyse bi el çantası kadar valiz almana müsade ediyor, sana bir adet suyu çok görüyor, "siz hiç 73 cm'nin tadına baktınız mı?" gibi garip bi reklam yapıp yolcuları otobüsten daha konforsuz uçuruyor ve son olarak ücretsizken doğru düzgün kullanamadığın müşteri hizmetlerinin telefonla dakikasını 1,5 lira yapıyor. ha bi de sıçtığınız için de para almayı düşünüyorlarmış.

    bir hava yolu şirketine nasıl kusabileceğinizi gösteren hava yolu şirketi

mesaj gönder