1. tüm kadınlara kutlu olsun. - emekçi gibi ucube şeylere gerek yok -

    benim bahsetmek istediğim başka bir şey var bugün. kadınlar çiçektir, böcektir muhabbetine girmeyeceğim hiç, gerek yok.

    benim bahsettiğim ''modernim, özgürüm, istediğim gibi kıçımı başımı açıyorum, doya doya seks yapıyorum, erkekli - kızlı gruplarda takılıyorum ne de mutlu, mesut bir ortam çocuğuyum ben'' tipleri bugün. bunlara sorsan bundan 100 yıl önce yani osmanlı zamanında kadın maldı, kadın köleydi, kadın eşyaydı, kadın haksızdı...

    halbuki şimdi uyduğu, takipçisi olduğu, kendini erkeklere meze ettiği bu çağ kendisini köle, it, eşek yapmış haberi yok gerizekalı'nın. bu bahsettiğim tipin dışında kalan çok efendi, aklı başında kızlarımız var ki her şeyin en iyisine onlar layıklar. onlar ayrı. onlar can'an. onlara lafım yok, haddim değil.

    şöyle bir şeye gözüm ilişti ve memnun oldum görünce; https://twitter.com/ottom...status/707206653884669952
    yazıyor ki; türk kadını dünyanın en mutlusu. allah allah dedim nasıl lan. olabilir mi? hani osmanlı saraya, eve, hareme kapatıp; yer misin yemez misin çekiyordu kadına. kadın insan sayılmıyordu islam'ın desturu ile! allah allah dedim. şaşırdım. bunu bir de bugün birilerinin siktir olup gitmek için kendini siktireceği bir amerikan gazetesi yazıyordu ve haberi türk kadınları ile yaşamış, onları tanımış birinden alıyordu.

    bir diğer nokta ise osmanlı devleti'ne türk değildir diyen öküzlerin varlığı. türk diyor herkes, her şey ve osmanlı'da ben türk'üm diyordu. .

    çok ilginç şeyler oluyordu aslında ve cehalet, modernlik kisvesi altında birilerine ye, iç, seviş diyerek tokadını hissettirmeden atıyordu. bugün olan budur.

    neyse, daha denecek çok şey var ama kaşar'a anlatmaya değmez.

mesaj gönder