1. her şeyden önce buna ciddi karar vermen gerek çünkü sen bu eylemi 2 hafta uygulayıp her geri döndüğün zaman vücudun buna alışacak ve iraden hep zayıflayacak kararını ver.
    gerçekten fazla kilolarından kurtulmak istiyor musun?

    eğer istiyorsan hemen bir diyetisyene git devletin eğitim ve araştırma hastaneleri bu işi yerine getiriler. gitmeye utanıyorsan yada üşeniyorsun diyelim o zaman porsiyon küçült ama benim yaptığım gibi her şeyi küçültüp te günlük saf protein ihtiyacını almamazlık etme çünkü vücut biraz aç kalacak ve yağ yakmaya başlayacak onun protein ihtiyacını kas erimesi olarak görmemek için bunu öneriyorum. birde evde günlük şınav ve mekik programları var internete onlara bakıp ta bit yandan yağ yakman kolaylaşır bir yandan da kas yapıp hergün artan şınav sayınla gurur duyabilirsin.
    bunları nasıl mı emin konuştuğumu söylersem ben 115 kilo 1.80 boyundaydım ve diyetisyene gitmeden sadece evde porsiyon küçülterek (aç kaldım) 90 kiloya düştüm yaklaşık 3ayda ve bu benim kaslarıma baya dokundu düşünmeden başladım bu yola sen başlama diye yazıyorum. tabi diyetisyene gidersen o sana benim gibi porsiyon küçültmek yerine günlük kalori ihtiyacına göre bir program hazırlayacak ve geri kalanları yürüyerek yakmanı isteyecek hem kas kaybı yaşamayacaksın hem de bir uzmanın görüşlerine sahip olacaksın sakın çekinme git.

    ama herşeyden önce kilo vermen gerektiğine inanıp git saglığın için gittiğini unutma..

mesaj gönder