• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (4.50)
supergirl
dc'nin çizgi romanlarından uyarlanacak dizi, superman'in kuzeni olan kara zor-el'i ekranlara getirecek. krypton gezegenindeki felaketin ardından dünya'ya kaçan kahramanımız, farklı bir kimlikle yaşayacak. 24 yaşına geldiğinde güçlerini kabullenen kara, olması gerektiği gibi bir süper kahramana dönüşecek. projenin arkasında arrow ve the flash gibi dizilerin yapımcısı greg berlanti var.
  1. s 01 ep 17
    !---- spoiler ----!

    ilk defa beklentilerimi tamamen karşıladı. geçen haftaki bölümden sonra bir düşüş görürüz diyordum ama arap atı gibi açıldı dizi :d
    öncelikle bu bölüm jimmy'nin sahnelerinin gereğinden fazla olmaması çok iyiydi. lucy'nin geri dönmesini istemiştim beni baya mutlu ettiler. kalıcı gibi gözüküyor şimdilik. umarım jimmy'den tamamen kopar kendi başına çok daha iyi gözüküyor.
    jeremiah'ın yaşıyor oluşuna çok sevindim. baya etkilendim o sahneden. alex karakteri daha da derinleşti. kendisini baya sevmekteyim. alex'in geçmişi j'on j'onzzla ilk tanışması !0 numara 5 yıldızdı.

    keşke bu flashbackler daha önceden konulsaydı bu kadar geçe bırakılmasaydı neredeyse sezon bitecek biz karakterleri daha yeni tanıyoruz. tek eleştirim budur.

    neyse gelelim siobhan'a, bence en gereksiz sahneler ona aitti. kara'nın ağzından mail atmak, orada o kadar kameralar güvenlik sistemi varken elini kolunu sallaya sallaya binaya girmesi çok saçmaydı. cat grant tarafından rencide edilmesi bana ayrı bir zevk verdi.

    keşke bu kadını bu kadar geç tanıtmasalardı. kara'nın arkadaşı olsaydı daha iyi olurdu. ayrıca tam supergirl kurtarır onu diyordum. pat güçleri açığa çıktı. supergirl nasıl çıkan gürültüyü duymadı? umarım mantıklı bir şekilde silver banshee'nin orijinal öyküsüne bağlanır.

    flash crossoverına çok az kaldı. barry ve supergirl'i shiplemeye başlamasam iyi olur. sonuçta ayrı dünyaların kahramanılar.
    !---- spoiler ----!

mesaj gönder