• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (7.88)
46 yok olan
"46 yok olan, star tv'de yayına giren televizyon dizisi. yönetmenliğini serdar akar’ın yaptığı dizide baş rolleri erdal beşikçioğlu, yasemin allen ve melis birkan üstlendi. ilk bölümünün 27 mart 2016 tarihinde star tv'de yayınlanacağı duyuruldu."
  1. dizideki detay hataları, zamanla senaryonun kendini seyirciye açması, konunun derinliklerine inilmesi sonraki bölümlerde halledilemeyecek şeyler değil. tutacağına da can-ı gönülden inanıyorum. çünkü hitap ettiği kitle interneti de domine eden kitle aynı zamanda. sadece sosyal medyanın gücüyle bile olsa en az üç sezonu var dizinin. ama bu kitle aynı zamanda dikkatli de bir kitle olduğundan şaman ayini yaparken de genetikle ilgili bir konuda ahkam keserken de dikkatli olması gerekiyor senaristlerin. dediğim gibi ilerde halledilirse tadından yenmez bir dizi olur.
    !---- spoiler ----!

    yalnız hala yıllarını o ilacın araştırılmasına vermiş bir bilim insanının ilk dozu verdikten sonra hastanın uyanamamasına tepkisinin ''belki de dozu eksik verdik'' şeklinde olmasını kabullenebilmiş değilim. komşudan aldığı ilacı enjekte etti sanki ^:töbe ya rabbi^

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder