1. birkaç ayda bir eşi dostu arayıp "iyi misiniz? haa iyi.." diye gelişen diyaloglar yaşatıp şansına yaşadığımızı, uğraştığımız her şeyin yalnızca herhangi bir zamanda bir mekanda bulunuşumuzla ne kadar boş olduğunu belleğimize kazıyıp var oluşumuzu sorgulatıyorsunuz.
  2. odtu kampüsünde çok net duyulan patlama. ankara'nın göbeği de olan patlama. günde yüzbinlerce insanın geçtiği yer. şansa yaşıyoruz dedik bugun de.
  3. geçen bir arkadaş gerilla savaşı falan diye birşeyler geveliyordu burada... böyle mi oluyormuş gerilla savaşı ? siviller arasında bomba patlatarak mı oluyormuş ? sana laflar hazırlamıştım ama söyleyemiyorum.

    diğer taraftan şu başında, kendi ülkesine füze attırmaktan başka birşey düşünemeyen astsubay zatın olduğu teşkilatı kapatın bence... bir işe yaramıyor çünkü... 1 ay içinde başkentin göbeğinde 2 bomba yüklü araç patlatılıyor uyuyor musunuz yahu ? istihbarat alınmış belli, abd büyükelçiliği bile sahip bu istihbarata... e nasıl önleyemiyorsunuz ? önleyemiyorsanız ne işe yarıyorsunuz ?
  4. canımızın sudan ucuz olduğunun, yaşamamızın artık tesadüf üzeri olduğunun kanıtı. saygıdeğer büyüklerimiz çıkarlar televizyona, kınarlar ve sabırlarının sınandığını belirtirler. böylece ritüel tamamlanmış olur.
    allah hepinizin belasını versin.
  5. ülkenin göbeğinde büyük bir patlama, kimsenin can güvenliği yok, nasıl çalışıyor bu devlet.
  6. bomba sesi ankara'nın muhtelif yerlerinden duyulmuş. bombanın patladığı yer kızılayın "güvenpark"semti. ankaralı arkadaşlar bilir ankara'nın tam merkezidir kızılay. güvenpark ise birçok otobüs ve dolmuş durağının bekleme yeridir ve bu yüzden pazar günü olmasına rağmen çok kalabalık olması olası. ayrıca bombanın patladığı yerin hemen üstünde genelkurmay başkanlığı, bakanlıklar ve meclis var. yine bombanın patladığı yerin çok daha yakınında polis koridoru vardır her zaman.
  7. cnn türk canlı yayında patlama yerinden görüntüleri veriyor, son bilgileri almaya çalışıyor. ekranın sol üst köşesinden de fb-kayseri maçı skorunu veriyor. ülkede seviye bu işte...
  8. yine kimsenin istifa etmediği, terörün lanetlendiği, ölenin öldüğüyle kaldığı ankara patlamalarından biri olarak tarihteki yerini alacaktır. ülkeyi ortadoğu'ya çeviren siyasal iktidar eseriyle gurur duyabilir. haber ajanslarda geçmeye başlarken, reisicumhur atv ekranlarında, üç milyon mülteciye kucak açmakla övünüyordu. evet, mülteci değiliz ama bizlerin de kucakta olduğu doğrudur.
  9. önemli ek: ankara da ikamet eden arkadaşlar tv de kan ihtiyacı yok deniyor ama duyarlı olalım.kan verelim, bir can bir can, bizim canımız

    trt nin hala ısrarla haberini vermediği olay.devlet kanalını ne hale getirdiler.bu nedir kardeşim.hepinizin allah belasını versin.
    umarım ölü ve yaralı sayısı artmaz.allah yardımcıları olsun.

    ek: an itibari ile yayın yasağı geldi.neyin üstünü kapatmaya çalışıyosun sen arkadaşım.umarım sonunun başlangıcı olur.

    bu olay unutulmasın, yarın herkes kendi işine bakmasın.ne kadar vurdum duymaz bi halk olduk.ölen bizim insanımız.bu fotoğrafları vefat eden vatandaşlarımızın ailesine kim, nasıl gösterecek.

    ek2: ekşi sözlüğe giriş kapatıldı.hadi allah sonumuzu hayretsin.
  10. patlama olacağını amerika'nın dahi bildiği fakat mit'in bilemediği olay.
    maç izliyorsun heyecanla ve böyle bir haber geliyor. televizyonu kaldırıp atasım var şu an.
    rvp