• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.77)
better call saul
breaking bad spin-off’u. breaking bad’te walter white ve jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan saul goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. yani breaking bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve saul goodman henüz walter ve jesse ile tanışmamış olacak. saul goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.
projenin arkasındaki isimler ise yine vince gilligan ve peter gould.


  1. mukemmel bir dizi, ayrica amerika'daki cinnabonlarda dizinin ilk yayinlandigi gun bedava kahve servis edildi. tesekkurler saul, i better call you.
  2. (bkz: breaking bad) kadar kaliteli olan breaking bad spin-off'u. ayrıca (bkz: bob odenkirk) çok başarılı bir oyunculuk sergilemekte.
  3. gençliğinde sahtekarlıkla hayatını idame ettirmiş ama sonradan büyük bir hayalin peşine atılıp hukuk okumuş ve avukat olmuş bir adamın hikayesini anlatan dizi. ana karakter saul goodman breaking bad izleyenler için zaten tanıdık. saul goodman'ın nasıl jimmy mcgill'den evrilip saul goodman'a dönüştüğünü izlemek oldukça keyifli ve dizi de breaking bad kalitesini aratmıyor. ikinci sezonu da oldukça iyi bir şekilde devam etmekte.
  4. mesleğine yeni başlayan, idealist avukat saul'un yaşadığı ahlaki ikilemler ve yediği kazıklar sonucunda breaking bad'deki yozlaşmış haline evrilmesini anlatan dizidir.
    saul'un ahlaki endişeleri, içindeki şeytana hakim olma çabaları oldukça ilgi çekici. iş hayatının başlangıcında olan benim gibi kişiler için izlenmesi doğru mudur bilemiyorum ama her halükarda ayırdığınız zamana değeceğini düşünüyorum.
  5. ilk sezon yakaldığı kaliteyi bu sezon da devam ettiriyor. ilk başlarda ben de bir önyargı ile yaklaşmadım değil. sonuçta "tv tarihine geçmiş bir dizinin ekmeği mi yeniyor aceba?" sorusu herkeste mevcuttu fakat breaking bad dizisinden aldığı ünü kendisine has üslubu ve kalitesiyle devam ettiriyor. her bölümde üstüne daha fazla koyarak ilerliyor. şu anda piyasadaki en iyi dizilerden birisi.

    aynı ekibin elinden çıkma bir mike ehrmantraut spin-off'u da mükkemel olur. keşke yapsalar.
  6. 45 dk nin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz çok güzel dizi (bkz: mike) efsane karakter
  7. 3. sezon onayını almış dizi.
    bkz
  8. ----2. sezon 5 bolum---

    !---- spoiler ----!

    victor salamanca'yi gorunce nedense gereksiz bir sevinc kapladi icimi. henuz felc gecirmemis ama konusmasindaki kesiklikler ve titremesi hastaligin varligini gosteriyor. abi cok guzel rol yapmis yeminle. bu dizi benim gozumde breaking bad i gecmis durumdadir. tek basina degerlendirilmesi de imkansiz gibi breaking bad olmazsaydi basit bir dizi olacak iken karakterlerin gelisimini gostermesi, o baglantilari gostermesi mukemmel islenmis. breaking bad de gordugumuz ufak bir detay bu diziye oyle bir sokulmus ki sanki breaking bad bu dizi uzerine yazilmis gibi olmus. gecen hafta crazy 8'i gorduk bu hafta salamanca'yi. taco zaten muthis. bu kadar guzel olacagini beklemiyordum.

    !---- spoiler ----!
  9. !---- spoiler ----!

    hector salamanca'nın gelmesi mükemmel bir vuruş oldu. mike'ın suratından işlerin fena halde sarpa saracağını anlıyoruz.
    ayrıca bana mı öyle geldi bilmiyorum ama, mike'ın hector'a "sen medyum musun" diye sorması, oyuncunun bir önceki dizisinde medyumu oynamasına gönderme olabilir mi acaba diye düşündürdü.
    (bkz: gotham)
    !---- spoiler ----!
  10. 2. sezon 5. bölümde avukatlarla ilgili yapılan bolca espriye yer vermiştir.(bkz: no offense)
    !---- spoiler ----!

    bir elektrikli süpürgeyle, motor süren avukat arasında ne fark vardır? -elektrik süpürgesi pisliği içinde tutar.
    yanında avukat olan bir mafya babasına denk geldiğinde ne alırsın? - anlayamadığın bir teklif.
    avukatları neden toprağın 6 metre altına gömerler? -çünkü en derinlerinde onlarda iyi birer insandır.
    iq'su 60 olan avukata ne denir? -hakim
    bir kene ile avukat arasında ne fark vardır?-öldüğün zaman kene yakandan düşer.
    bir ampul değiştirmek için kaç avukat gerekir?-3 tane. biri merdivene çıkar, diğeri sallar, öteki de merdiven şirketine dava açar.
    avukatlar ile spermlerin ortak noktası nedir?-3 milyondan biri insan olma şansına kavuşur.

    !---- spoiler ----!