• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.18)
black mirror
bu bilimkurgu antolojisi dizisi, insanlığın en görkemli buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin zıtlaştığı karmaşık ve teknolojiyle dolu bir yakın geleceği konu alıyor.


  1. her bölüm sizi ayrı bir distopik dünyaya sürükleyen müthiş mini dizi. etkileyici olmasının sebeplerinden biri aslında şu an ki yaşantılarımızdan çok uzak olmadığını suratımıza çarpması. en çok 2. sezon 2. bölüm beni sarstı çünkü adalet anlayışımızın değişiminin bizi ne kadar canileştirebildiğini gösteriyor.
  2. müthiş bir dizi. özellikle 3. sezon yılbaşı özel bölümü efsanedir ve bölüm bitince insana " vaay be " dedirtir. meraklısı için bir benzeri (bkz: utopia) .
  3. bugune kadar izledigim en ilginc dizi olmaya aday. her bolumun farkli senaryo ve oyuncularla olmasi ayri bir yana, bolumlerdeki alt metin gercekten cok zekice dusunulmus.

    ben boyle bir dunyada yasamak istemiyorum, o ayri mesele. (*:swh)
  4. her bir bölümü film olarak da cekilebilecek kalite ve derinlikte ingiliz yapımı dizi. 12 bölümlük yeni sezonu için sabırsızlanıyoruz...
  5. 1. sezonun ilk bölümünde yaşananların ardından olayı yapan çetenin olay için "21. yüzyılın ilk büyük sanat eseri" ifadesiyle bütün sanatçıların hayal gücü ve cesaretini resmetmiştir . modern çağda nasıl sanat eserleri çıkabileceği hakkında da fikir vermiştir.
  6. 2 gün önce the waldo'sunu seyrettim, önceki bölümlerdeki kadar etkileyici olmasa da iyiydi, eğlenceli bir yapım, vakit ayırmak boşuna olmaz.

    !---- spoiler ----!

    karakter siyasetle uğraşmak için yeterince zeki ya da yeterince aptal değilim diyor bir yerde. fakat bir yerel seçim halini dizi yapıp bize izlettiriyor. mesaj kaygısı taşıyor ama mesajı almakla uğraşmayı aptalca buluyor. kendileri de tam anlamamış galiba ne yapmaya çalıştıklarını.

    !---- spoiler ----!
    abi
  7. ilk bölümünü az önce izledim, orucun da etkisiyle kendimden geçtim:)

    !---- spoiler ----!

    arkadaş o bu değil de hiçbir başbakan hem de canlı yayında böyle bir şeyi kabul etmez,millet evladı için fedakarlık yapmıyor da kraliçe için mi yapacak

    !---- spoiler ----!
  8. white cristmas bölümü (en son çıkan bölümü) tartışmasız en iyi bölümüdür bence. bittikten sonra baya bi süre kendime gelememiştim
  9. 3. sezon 6 yeni hikayeden oluşuyor. netflix 21 ekim'de tüm bölümleri eş zamanlı yayınlanacak. yeni sezonun ilk trailerı bugün yayınlandı. logosuna bile hallendiğim başka görsel sanat yok.

    Black Mirror | Official Trailer - Season 3

    six new stories, six new realities
  10. 6 bölümden oluşan 3. sezonu ile bugün izleyicisine "merhaba" diyen canım dizi.
    ilk bölümü olan nosedive'ı izledim. diğer bölümleri ara vermeden izlememek için kendini zor tutuyorum.