1. sabaha birakmak ,istediğim durum seçilimi,biline ki bu platformun 'başlık açabilme' kabiliyeti gerçekten çok zor.çok uzağında değiliz,bir mesaj uzağındayız;çok boş zamanın varsa,başlıkları karikatürizelendir.

    hep laf hep güzaf...
  2. biraz üzerime alındığım başlık. umarım sevilmeyen göçmenlerden değilimdir. amacım burayı ekşiye çevirmekten ziyade sitenin kurallarına uyarak site içeriğini genişletmek, doğru şekilde yaptığımı umuyorum.
  3. genelleme yapmak doğru olmasa da (çünkü direniş olaylarını yakından takip etmem nedeniyle buraya gerçekten ekşiden sıkılmış gerçek anlamda oradan kaçarcasına kendine başka platformlar arayarak gelen bir güruh da olduğunu düşünüyorum) bu başlık altında verilen ss' den anlaşıldığı üzere çok da haksız bulmadığım hede.
  4. ekşide yazar değildim fakat yıllarca benim için kutsal bilgi kaynağı oldu. son günlerde ekşide başlatılan isyan sayesinde nedir bu youreads diyerek geldim ve ekşiden ve çakması olan pek çok sözlükten çok daha kaliteli bir oluşum olduğunu düşündürttü. bunun için "aa bu ekşi göçmeni, bu itüden ya da bu incici" gibi sınıflandırmaya girmeden hep beraber yaşamaya ne dersiniz? belki sizin de onlardan öğreneceğiniz bir şeyler vardır.
  5. insanlar paylaşmak istedikleri düşünceleri sevdikleri / kendilerini ait hissettikleri ortamda veya toplulukta paylaşmak isterler. tıpkı sevdiğin yerde muhabbetin dibine vururken resmi bir ortamda susmak gibi..ekşideki platformda yöneticinin tavırları ve yazarlar üzerindeki etkisi malum.. ayrıca platformdaki yazarların paylaşımlarındaki karşılıklı saygı / aynı dili konuşma gibi etkenler de paylaşma isteğini etkileyen diğer unsur..
    yaza
  6. yaklaşık 2 yıldır ekşi sözlüğü üyeliğim olmadan takip ediyordum . sözlüğün son zamanda yaşadığı olaylar beni ekşi sözlükten soğuttu. youreads kaliteli bir sözlük olarak geldi bana yazarlık aldım. umarım sonu ekşi sözlük gibi vasat olmaz
    chuck
  7. arka mahallenin iyi top oynayan elemanlarının kendi mahallesine gelmesi sonucu topunu kıskanan yazar hezeyanı. topu verirsen hep birlikte oynarız ama vermezsen biz elbet kendi topumuzu yaparız güzel kardeşim.
    daim olan bilgidir, paylaşıldıkça çoğalan sadece bu olmalıdır. sözlükten buraya gelen yazarlar asla temelli gelmeyecektir, bir nevi nba lokavtı olarak düşünülmelidir. bunu iyi değerlendirmesi gereken youreads'tır.
    haydi hayırlısı.
  8. kardeşim göçmen mülteci diye yargılamayın bizi bir tanıyın belki seversiniz.
  9. suriyeli göçmen muamelesi yapılmaması gerekenlerdir.
    onlarla tek ortak noktaları diktatörlerden kaçmalarıdır.

    baştan söyleyeyim; suriyeli göçmenlere değil, politik yaşananlara karşıyım.
  10. tam bir göçmenlik değil de ikinci vatan edinmek için geldiğim için içinde sayılmayacağım grup.