1. olay tarikat evlerinde meydana geldiğine ve ensar vakfıyla bağlantısı olduğuna göre muhtemelen 45 erkek öğrencinin suçlu bulunacağı iğrenç olay.
  2. hala vakıf hakkında herhangi bir işlem yapılmamıştır.
  3. gün geçmiyor ki dangalak bir açıklama görmeyelim. bir kereden bişey olmaz. bu hangi aklın eseridir anlamıyorum. yalan yanlış okumuş olmayı diliyorum. aksi taktirde bunun bir savunması olamaz, olmamalı..
  4. ulan sen müslüman mahallesinde salyangoz mu satıyorsun bre munafık derler , ama adam bildiğin tren yapmış.türkiye'nin ayıbıdır. bokunuzda boğulun emi, namussuz vicdansızlar.
  5. yaureads'de küfür etme hakkı talep etmeme neden olan konu. ama öyle böyle değil, silsile-i hümayun
  6. bastırılmış cinselliğin bu kez de masum 45 çocuğa verdiği zarar.
    bu ülkede cinsel suçlar azalacaksa, ancak cinsel devrim sayesinde azalacaktır.
    maalesef ki şu an içinde bulunduğumuz konjonktur bırakın cinsel devrimi, sadece ve sadece bu olayların artmasını sağlayacak durumdadır.
  7. tüm tanıdıklarıma çocuklarını böyle organizasyonlardan uzak tutmalarını tembih ederdim.
    bu haber ile ne kadar haklı olduğum kanıtlandı.
    siz de tembih edin.
  8. baskı kültürünün yarattığı şeylerden biridir.

    muhafazakar müslümanlığın yarattığı başka bir olay daha. görüldüğü üzere gün geçtikçe erdoğan'ın istediği dindar bir nesil yetişiyor bu pislik yuvalarında o çocukların psikolojisini düşünebiliyor musunuz ?
    her çocuk masumdur çünkü benlik ve bilinçleri daha biçimlenmemiştir bu yaşta geleceğin tecavüzcüsünü de yetiştirebilirsiniz, katilini de.

    suçlu olan tecavüzcüler, katiller, kötü insanlar vb değil suçlu olan bu insanları biçimlendiren toplum anlayışıdır bizim ülkemiz için de genel olarak ataerkil islam zihniyetidir.
    eğer muhafazakar islam anlayışı çocuklar üzerinde uygulanmaya devam ederse gelecekte de sonuçların çoğu böyle olur.

    baskıcılık, yasakçılık arttıkça tecavüzler de artıyor bu tarz oluşumlar da beyin yıkama baskı tecavüz kültürünün yaratıldığı yerlerdir.

    konuyu dağıtmanın anlamı yok eğer siz insanlara çocukluktan itibaren erkeği güç sembolü kadını zayıf ve erkeğin cinsel tatmin aracı gibi gösterip insanları kadın ve erkek olarak iki zıt kavram gibi bir ahlak anlayışı yüklerseniz cinselliği de ayıp, yasak ilan ederseniz -ki bu din üzerinden yapılıyor- sorunların boyuta artıyor.

    konuyu uzatmanın anlamı yok seks ihtiyaçtır ve din ile bunu bastıramazsınız. bastırırsanız ve hastalıklı bir zihniyet yaratırsanız tecavüzler böyle farklı boyutlara ulaşır.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Nb_Lc03Y-0M
    https://www.youtube.com/watch?v=ExAddN0Dzsg
  9. o çocuklar nasıl büyüyecek? ne olacaklar? nasıl yaşayacaklar? bu soruları kendime sormadan edemiyorum.
  10. bu olayların cezası müebbet hapis olmalı. bu varlıkların psikolojik sorunları var. saldığınızda yine aynısını yapacaklar. o yüzden müebbet vermek en doğrusu.