1. istatistikler bolumde yılın en beğenilen yorumları kisminin hatali oldugu platform. mevcut yilin bilgileri yerine gelmis gecmis tum yillari hesaba katiliyor. kodlanirken seneyi gormeyiz heralde mantigiyla o yili koymus olabilir kodlayan arkadas.
  2. bazi saatlerde (tam olarak bilemiyorum araligini) film yada dizi basligi acmak istedigimde hata aldigim platform. iki tane yapim icin oturup uzun yazilar yazdim ve yolla dedim. kut hepsi gitti. tekrar almanin yolu yok. uzuldum hevesim kirildi tekrar yazmak zor geldi. keske bir yere kayit etseydim en azindan ctlr+c
  3. baslik acarken yasanan girdi hatasina kalici bir cozum bulunana kadar soyle bir yol izlenebilir;

    basligi actiginizda yazacaklarinizi yazmadan once icerige sadece editlenecek yazip gonderin. baslik sorunsuz acildiginda edit yaparak yazacaklarinizi girin. hic olmazsa yazdiklariniz ucmaz bu sekilde. sifirdan film kitap fotosu, aciklama ve iletinizi kaybetmekten iyidir. iki kere basima geldi gercekten yazma motivasyonuzu dusuruyor.

    unutmadan parantez kullanmayin. sorun oradan geliyor.
  4. bozuldu yine
  5. son yasanan aksilik ve uzun sure erisim sorunundan sonra yeniden kavustuk ama hala bazi sorunlar var. gorduklerimi siralayim;

    mesaj kirmizisi yok artik mesaj gelip gelmedigini gostermiyor. girip bakmaniz lazim ki birine mesaj attiktan sonra ekran gidiyor yenilediginizde ayni mesaj tekrar gidiyor. kapatip yeniden acmak lazim.

    profildeki son oylananlar kismi bozuk.

    girdilerde verilen basliklara tikladiginizda ilgili basliga gitmiyor yeniden baslik acma sayfasina gidiyor.

    profilinizden nickinize tikladiginizda sayfaniza degil de yeni baslik acmaya yonlendiriyor.

    sol kosede uye numarasi sanirim o gozukuyor.

    simdilik gorduklerimi bunlar.
  6. oturumu acik tut fonksiyonu calismadigi icin her ziyaretimde tekrar giris yapma zorunlulu yuzunden yazmaya usendigim platform.

    oturup herseyin duzeltilmesini bekliyorum. isler yoluna girince hakettigi degeri kazanacaktir bu platform ama o asamaya getirecek kisiler eklenmeli ekibe.
  7. patreon uzerinden bagis yapabiliriz destek amacli eger buralari canlandiracak planlar var ise reklamlara da hayir demem ama sayisi azalsa guzel olur. suan cok reklam cikiyor mobilden girdigimde.

    degisim ve gelisim ruzgarlari esen platform.
  8. aktif olan bir avuc kullanici ile canlanmasi zor olan platform. ufak bir reklam kampanyasi ile yeni kullanicilara ulasmak lazim. kisaca taze kan lazim siteye.