1. e-kitap okuyucuyu sildim, parlattım şubat kitabını bekliyorum. bir de bu kitapları bize okutup siz okumuyosunuz gibi geliyor bana. halbuki dorian gray hakkında ne sohbetler ne felsefi tartışmalar dönebilirdi, zirvesi olsa oo cok güzel olurdu. hayırlısı inşallah.
    abi
  2. herkese iyi akşamlar. arkadaşlar oylama sonucunda şubat ayı kitabımız jose saramago'nun1988 yılında nobel edebiyat ödülü aldığı körlük adlı yapıtıdır. toplam da 16 oy almıştır. hepinize iyi okumalar ve bol eğlenceler.
    sevgiler.
  3. beklemedeyiz kaptan. olmuş ayın 3'ü, kitap yok. lise matematik hocam derdi; kayseri'nin dağları kömürdendir, geçen gün ömürdendir.
    abi
  4. sonsuz destek verdiğim oluşum. mümkünse şehirler içinde alt gruplar oluşturulmasını rica edeceğim.
  5. iyi akşamlar kitapsever dostlar
    yeni bir ay yaklaşıyor yavaştan önerileri alalım diyorum. öneri yapacak arkadaşlar @hayalleri olmayan bir cingene, @saoirse, @higginbottom. buradan ya da facebooktan iletebilirsiniz önerilerinizi.
    sevgiler
  6. merhaba
    arkadaşlar anket sonucunda ortaya çıkan ilginç durumun ardından elimizde okunacak 3 kitabımız var. herkes istediği kitabı okuyabilir elbette ancak paylaşımları daha düzenli tutmak ve grup gibi davranabilmek açısından ayın ilk on günü aşk ve öbür cinler'i , ikinci on günü sırça fanus'u ve son on günü de kent ve köpekler'i okumaya ve değerlendirmeye karar verdik. elbette bu duruma uymak zorunda değilsiniz. whatsapp grubundan bu bahsettiğim gün aralıklarında belirlediğimiz kitaplar hakkında konuşuyor olacağız bilginize.
    sevgiler.
  7. takdir ettiğim ve hakkını vermek istediğim etkinlik.
    üç kitap da elimde bulunmamasına rağmen, bir şekilde bulup okumaya çalışacağım. kütüphanelere giderim, telefonuma indiririm ama bir şekilde illa ki bulurum umarım.
    ayrıca bu üç kitabın aynı ve gayet güzel bi' sayıda oy alması da takdire şayan ve doğanın eşsiz bir mucizesi!
  8. sahilde kafka - 20
    gun olur asra bedel - 15
    kıyamet gösterisi - 9
    temmuz ayının kitabı murakami'den sahilde kafka oldu arkadaşlar. herkese iyi okumalar.
  9. hiçbir şekilde bu ayın kitabından haberim olmamasına rağmen temmuzda sahilde kafkayı okumuş olmamla mutlu etmiştir. :)

    sözlükte yorumlamış mıydım bilmiyorum ama çok kakaç bir kitap gelmişti bana. eğlenceli ve dolu dizgindi ama dili vasattı. neyse, burada daha fazla kitap yorumuna yer vermeyeyim, sahilde kafka başlığına saklayayım en iyisi.
  10. nakata mod:on

    hepinize selamlar, malum ay sonu geldi ve bendeniz enes kitap önerilerinin zamanının geldiğini hatırlatmak isterim. uzun cümleler kurmak bugün başımı ağrıtıyor o yüzden öneride bulunacakları söyleyip susmayı düşünüyorum. @dufduf @gngrd @nurawenda dan kitap önerileri beklemekteyim. şimdiden teşekkür ederim. dışarı çıkıyorsanız yanınıza şemsiye almanızı öneririm. gökten bir şeyler yağmasından endişe ediyorum. görüşmek üzere.

    nakata mod:off