1. amatör ruhunu hep takdir ettiğim oluşum. fakat dj'lerin protestosunda az biraz profesyönellik olsa fena olmazdı. henüz bir protesto var mı onu bile bilmiyorum. grev mi var, eylem mi var, yoksa hepten iş bırakma mı var o da belli değil. tüm dj'ler grup halinde mi hareket ediliyor yoksa hepsi bireysel olarak aynı anda program yapmayı bırakmayı mı tercih etti onu da bilmiyorum. daha da önemlisi ben bu arkadaşların sorununun ne olduğunu bile bilmiyorum. grup halinde hareket ediliyorsa profesyonel olarak bir temsilci seçip isteklerini ve yaptırımlarını listelemeleri gerekirdi.

    bildiğimi açıkça aktarayım; dj'lerin yazdıkları eksileniyor ve kendilerine karşı bir gruplaşma olduğunu iddia ediliyor. bununla ilgili bir tespitim yok, kendilerinden de varsa bildirilmesini talep etmiştim gelmedi. yani birkaç kişi fake hesaplarla dj'lere mi saldırıyor? böyle bir şeyi ben tespit edemedim, varsa ispatı yine açığım.

    bir başka bildiğim şey ise "dj'leri destekliyorum" düşüncesiyle sitede aleni şekilde küfür hakaret eden kişiler vardı yasaklandı. olmayan bir kavganın hayali kahramanları, düşüncelerini ya da sanrılarını düzgün bir şekilde ifade etmemiş kişilere hakaret küfür etmiş yasaklanmış. olağan bir durum. bununla ilgili bir eylem mi var bilemiyorum.

    ve en önemli mevzu, her program yapan arkadaşla ilgilendim, belli yetkiler tanımladım. fakat bu işi yapmayacağını bile bana söyleme zahmetinde bulunmadılar. belki bir başka ekip kurulacak, belki kapatılacak, youreads fm üzerinde programlar veya djler kısımları güncellenecek. neyse bu da böyle bir anımızdır. emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür eder, diyaloga açık olduğumu belirtmek isterim.

    edit: konuşuldu, görüşüldü. yayınların değerli olduğu, meyve veren ağacın taşlandığı ve hiçbir iyiliğin cezasız kalmadığı ifade edildi. umarım devam etme kararı alırlar.
    abi
  2. iyi niyetle kurulmuş, bazı insanların iyi niyetli gayretleriyle yürümeye çalışan (sadece iyi niyetle yürümüyor ne yazık ki) ancak eleştirileri dikkate almayan, hala gerçek anlamda bir yayın profili/ kimliği oluşturamamış olsa da, bence bu siteye/sözlüğe değer katan bir oluşum.

    keşke gerçek anlamda emek harcayan iyi niyetli insanlarla, gevezeliği yayın yapmak olarak algılayanları, özgürlük kolaycılığına kaçmadan ayırt edebilseler.
  3. başlangıç için hiçte fena değil hatta iyi.

    dürüst olmak gerekirse beklediğim kalitenin kat kat üzerine çıkmıştır. seste kasma, donma, takılma tarzı bir şey yok gayet net ve akıcı.bir çok büyük radyolar bile bu kadar iyi hizmet veremeyip ekstradan programlarla çalışırken bu radyoya sorunsuz ulaşıyoruz.

    hele bi canlı yayınlar başlasın o zaman artılar eksiler daha net olur
    gamit
  4. test yayınına baktım da, diyorum ki "yerim ben senin logonu". ben yeni gördüm tabii ama yapanın ellerine sağlık.

    napalım ben de böyle şeylere takılıyorum işte.
  5. eğer radyo tiyatrosu hergün tutarsa, bir zamanlarin arkası yarın`ı gibi fenomen şekilde takip edebileceğin radyodur.
  6. konseptte ve yayın akışında caz müzik türüne de yer verilmesi çok iyi olur.

    klasik müzik için arşivimi sonuna kadar açtım. nefis bestelerle, aryalarla, korolarla, çok ünlü şeflerle ve dünyaca tanınmış virtüözlerle tanışacaksınız.
  7. abi
  8. kendi adıma konuşuyorum ama destekleyenler de çıkacaktır.
    radyo tiyatrosunu dinlemeyi çok istiyorum ve mesela bona dea 'nn türkü programını çok merak ettim ancak akşamları dinleme şansım yok.

    o yüzden ertesi gün gündüz saatlerine tekrar bant yayını yapma şansımız olur mu? kaydedilebiliyor mu yani bilmiyorum ama. çok şey istemiyorumdur umarım.
  9. bona dea ile film müzikleri yayını başladı. ardından yine türkü sefası var diye umuyorum. sekmede açtık dinlemedeyiz, herkesi bekleriz.

    bu arada radyo tiyatrolarını kaçıranlar için ilgili bölüme ekliyoruz. dj yayınları ise kendi inisiyatiflerinde kayıt altına alınabiliyor.

    radyo tiyatroları da artık pazar-perşembe 20:00'da olacak. her gün olunca çok kaçıran oluyor hem de stres üretebiliyor.
    abi