1. görsel eklemeniz istenen başlık türleri var, sinema gibi. afişimizi ekledik, özetimizi yazdık, alta kişisel yorumumuzu da bıraktık, afiş nasıl duruyor diye de tıkladık, güzel. fakat afişi kapatmak için çıkış tuşunu o çarpı işaretini bulmak eziyet. geçenlerde bulamayınca, yok heralde diye komple sayfayı kapatmıştım :) tamam, sağ üstte olması gerekir diye ezbere bir yaklaşım olabilir ama bari görsel dışında bir yere tıklayınca görsel kapansın.
  2. abi'ye sesleniyorum.
    lütfen taslak butonumuz olsun. bazen aklıma gelen 'şey'leri o anda değil, taslağa not alıp daha sonra yazmak istiyorum. şu anda ışık yenersu'yu not almak istedim mesela. (bir de ünsiyet) ama yok. neyse bu yazı iki amaca da hizmet etsin öyleyse.

    not: bu durum yalnızca yeni başlık açılacağı zaman oluyor. yoksa başlık önceden açılmışsa -hiç denemedim ama- kaydet butonu çıkıyor. sanırım açılan başlığa o anda bir cümle bile yazsak, kaydettiğimiz zaman taslak oluşmuş oluyor.
    hero
  3. 1- son oylanan yorum sayısı yazarların yorum sayısından çok daha fazla gözüküyor.
    2- az önce şiir başlığı açtım şairi tanımayan birisi için balığını tıklanabilir şekilde koydum ama tıklandığında rastgele bir girdi açılıyor.
    şimdilik gözüme çarpanlar bunlar, başka olursa editlerim. ilgili arkadaşlar düzeltirlerse seviniriz.
  4. sanat tarihi ve müzik ile ilgili bilgi yuvası diye geldik, küfür yuvası çıktı. eğer bütün yazarlar bazı yazarlar gibi böyle küfürlü konuşacaklarsa iptal edeeim üyeliklerimizi.
  5. moderasyon yada yönetici zümrenin kim veya kimler olduğunun şeffaf olması ve ulaşılabiliyor olması. küfürlü entriler yazmaya devam edenleri şikayet nereye edevbiliriz ?