1. Kampanyayı destekleyen arkadaşlar farklı açılardan yaklaştılar konuya, haklılar da. Ben de biraz nostaljik yaklaşayım, ileride şu şarkıyı dinlerken anılar canlansa gözünüzde, hoş olmaz mı :)
  2. gücümün yettiği kadar -üç fidan- ile destek olmaya çalıştığım güzel iş. beni cezbeden şey ağaç ya da oksijenden ziyade birlik olup güzel bir işe imza atmak. bu, kitap bulamayan öğrenciler için kitap bağışı, giyecek bulamayan insanlara giyecek yardımı da olabilirdi. hem güzel bir iş yapmak ama her şeyden önemlisi bunu birlikte yapmak beni çok mutlu ediyor. başka bir sözlükte half life sunucumuz vardı mesela. her oyun bir zirve gibiydi. eğlenir ve yeni insanlarla tanışırdık, severdim. yine içimden geçen şey keşke youreads yazarları toplanıp kazma, kürek, can suyu ve muhabbetle biz dikebilseydik fidanları. yetişen ağaçların gölgesinde piknik zirvesi yapmak hele mükemmel olurdu. ben mutluluk duydum bu işten, ufak da olsa bir izimiz kaldı.
  3. " bu davet bizim!
    yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
    ve bir orman gibi kardeşçesine
    bu hasret bizim! "
    haydi arkadaşlar nazım' ın davetine kulak verin.

    bir ormanımız olsun bizleri bir tutan, bir ormanımız olsun geleceğe merhaba diyen, selam veren.
  4. varlığını bile unuttuğum bir hesabımdan 5tl çıktı 1 fidan 1 fidandır :)
  5. bir ulusun uygarlık düzeyi,üzerinde yaşadığı toprakları ağaçlandırmasıyla ölçülür.
    franklin roosevelt
  6. daha buralara gelmeden, bir yazar arkadaşın aracılığıyla katkı yapma şansı bulduğum hatıra ormanı. ağaçlar meyveye durdu mu ola?
  7. dikim için gerekli olan asgari sayının çok altındayız, zaman da daralıyor...

    kanaatimce öncelikle herkesin taahhüt ettiği fidan bedelini göndermeli, bu da 800 civarından 1400 civarına çıkılması demek, açık ise şu yolla kapatılabilir, ya herkes yakınlarına projeyi açarak yardım istesinler ya da herkes taahhüt ettiği rakamı arttırma yoluna gitsin...

    ben 10 fidanlık bir destek açıklamıştım, sayı eksik kalırsa 10 daha ekleyeceğim...
  8. yani hatıra ormanı falan yok, anladığım kadarıyla. toplanan paralar da orman müdürlüğü hesabına karşılığında fidan dikilmek üzere yatırılacak, karşılığında sertifika verilecek.

    hayırlısı be gülüm...