1. terörizm sevicilere dert olmuş , sınırlarımızdaki parazitleri temizleme harekatıdır.

    siyasi partilerden bağımsız , siyaset üzeri bir harekettir. o yüzden siyasilerle bu harekatı karalama çabası boşunadır.

    birlik olmayı , güçlü olmayı gerektirir.

    sona erdiğinde, kendi sapkınlıklarını süslü laflarla onurlu bir mücadeleymiş gibi (!) gösterme çabasındakilere, başkasının dalgasıyla gerdeğe girenlere, kansız şerefsizlere verilecek güzel bir cevap olacaktır.

    allah türk askerinin yardımcısı olsun.
    atom
  2. Barış diyenler, kendi siyaseti için Mehmetçiğin hayatinı hiçe sayanlara dert olmuştur, sivil ölümleri dert olmamıştır. şu operasyonun siyasi olduğunu görmemek agır patolojik bir durumdur. Birilerinin seçim hesaplarına uymasaydı siz görürdünüz siyasi miymiş değil miymiş? Savaş silahla beyninizi iğdiş eder, savaşların yüzde 90ı yalan üzerine kurulur, savaşta önce gerçekler ölür. Fakat anlıyorum, beyin güçlüyü derin korkuların ardından kutsar ve onaylar. Sosyal demokratlar! esirsiniz ve esir edene benzemeye başlıyorsunuz.

    bizi dinlemiyorsanız bakın levent gültekin ne güzel anlatmış
  3. askerlerimizin elinde telefon, askeri muhimata keceli kalemle birseyler karaladigi ve sosyal medyada paylastigi operasyon. memleket isimlerinden, sehit adlarina, besiktas kadrosundan, siyasilere kadar yazilmayan sey kalmadi. niye yapiyolar anlamadim ve anlamadigim diger buyuk nokta askeriyedeki laubalilik. bu askerler niye her zaman online? operasyon bolgesinden niye sadece resmi kaynaktan bilgi verilmiyor? savas uzmani yada askeri bilgi sahibi bir insan degilim ama askerimizin laubalilikten cok sorun yasadigini dusunuyorum. zamaninda suleyman sah turbesi tasinirken ortada hicbir catisma olmamasina ragmen bir sehit vermistik. yanlis hatirlamiyorsam tank kapagi kafasina dustugu icin sehit olmustu askerimiz. sonra sigara icen bir askerin tank basinda fotografi servis edilmisti. sahte midir bilinmez ama turk askerinde bir disiplin sorunu oldugu kesin. cephanelikte patlayicilara ellerinde son model telefonla keceli kalemlerle poz vererek hasir nesir olmalarini yakistiramiyorum. birini dusurup patlatsalar tarihimizin en aci manzalarindan biri cikacak ki zamaninda bir cephaneligimiz hala nedeni bilinmeyen bir olayin sonucu patlati bir suru askerimiz sehit oldu. kisaca savas ciddi bir durum ama biz ciddi degiliz. olumun oldugu yerde daha ciddi birsey olamaz. insanlar oluyor, askerimiz oluyor olduruyor bunlar ciddi seyler. umarim bu ciddiyetsizlik son bulur.

    zamaninda amerikan askerinin irakta musluman mahkumlar ile verdigi pozlari elestirdik. bizim askerimiz ile karsilastirdik. dusmanina bile saygi duyan atalarimizi anlatik. halbuki laubalilikte amerikan askerlerinden farkimiz kalmamis. bunu bircok operasyon sonrasi gordum ve gormeye devam ediyorum.