• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
game of thrones
game of thrones george r.r. martin'in çok satan romanından uyarlanan yeni bir hbo dizisi. yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. ihanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden kadim duvara kadar krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. krallar ve kraliçeler, şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'demir taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.
  1. pazartesi sabahı uyandığım gibi malum sitelere baktım çevirisi düşmüş mü diyerek.
    gün boyu facebook hesabımı fazla kontrol etmemeye özen gösterdim.
    akşam iş çıkışı koştura koştura eve gidip tv'nin karşısına kuruldum.cipsim kolam ve game of thrones...

    spoiler uyarısı!



    !---- spoiler ----!

    ilk defa bir sezon başlangıcında hikayenin kaldığı yerden devam ettiler. kafada kalan birçok soru işaretini cevaplandırdılar. dizinin george r. r. martin'in etkisinden çıkmaya başladığı aşikar.prens doran'ı kolayca harcadılar matmazel.
    hele yardımcısını öldürüşlerini saymıyorum.
    prens doran'ın oğluda westeros da kimseye arkasını kolayca dönmemesi gerektiğini acı bir şekilde öğrendi.

    sansa stark'a gelicek olursak brienne yetişip gelince bir hobarey çektim. tamam bende zamanında çok sövmüştüm lakin çok çekti kız. artık sırtı yere gelmez.

    davos reyiz adamın hasısın. ölür de vermez jon reyizin cesedini.
    melisandre muhtemelen kendi canını verip jon'u kurtaracağa benziyor.

    arya'nın gözüne geçici bir perde indiğini düşünenlerdenim. eğitimi kitabın oldukça gerisinde kaldı yalnız. onu nasıl ilerletecekler şüphedeyim.
    ,
    cersei'nin intikamı tez ve pis olucak orası net. tommen'ın ölümünün de gene tyrelller aracılığıyla olacağına inanıyorum keza cersei'nin bahsettiği kehanet bunu gösterir nitelikte

    2.bölümü iple çekiyorum..

    !---- spoiler ----!
    leo

mesaj gönder