1. amatör olarak -benim bildiğim- youreads fm'e çok güzel katkı sağlayan dj'ler vasıtasıyla; gerek eğlenme amaçlı olsun gerekse tüneldeki hoş! sohbetlerimiz oldun sevdiğim bir yer.

    -di'li geçmiş zamanı kullanmayacağım, evet. bir kaç zamandır çekilir yer değil. çok affedin ama başka bir teşbih bulamadım, içine etmek diye tabir edilen bir söz öbeği vardır ya hani; hah tam da öyle sabote ediliyor.

    kaç yaşına gelmiş insanlar dönem dönem ergen diyerek aşağılayıcı bir tavırla sözde çocukluklardan şikayet ederler ya; yaşını başını almış tiplerin o şikayetlere malzeme olan hareketleri yapması kadar da komik bir şey yok. geçen hiç istemeden çok sevdiğim bir arkadaşın yayınından çıkıp gitmeme sebep olan sohbetler... cinsel açlık diyoruz yaa, işte orada zuhur eden durum da tam da budur. kim ne halt isterse konuşabilir, git istersen sanalda seviş-yiyiş ama öylesine nezih olmaya çalışılan bir ortamda gelip insanların huzurunu kaçıracak rahatlıkta yazıp çizme. sana bir şey söylendiğinde de bunu gırgırına ağzında dolandırma mesela.

    herkes farkında ve evet herkes rahatsız. özellikle kadınlar olarak uzuvlarımız üzerinden orada cinsel içerikli lafların dönmesini kınıyoruz! burası bir kültür sitesiyse orada kültürlü insanların barındığı ve sohbet ettiği sitenin bir kolu.. bunu pek çok kere dile getirdiğim içinde bugün burada yazmayı uygun buluyorum.

    dün geceden beri hakkımda yazılanları da okudum ama pişmişliğe tahammül edemiyorum. affınıza sığınarak ancak bu kadar seyreltip yazabildim, amiyane tabirlere yer vermek istemezdim. ama rahatszılığımız artık bilinsin ve herkes gerekiyorsa kendine bir çeki düzen versin. youreads fm, yourads 'in vitrinidir bir nevi. kötü lanse edilmesine ben tahammül edemiyorum bir yandan...

mesaj gönder