1. moderasyonunun çalışma şekli çok garip olan sözlük.

    millet abuk sabuk başlık açar, saçma sapan yorum girer bunlara dokunulmaz, hatalar düzeltilmez fakat benim imla ile ilgili bir başlığa yazdığım yorumum kural 2 sebebiyle silinir.

    evet üstte bir burç muhabbeti vardı, ben de bunu devam ettirdim fakat şaka yollu da olsa imla kurallarına ihtimam gösteren insanlara destek verdiğimi de belirttim. oturup daha ciddi şeyler de yazmasını bilirdim fakat zaten gereksizdi. he bu muhabbet sacmaysa komple başlığı silin madem ama kural 2 ile alakası yok diye düşünüyorum.

    niyetim sözlüğe çamur atmak değil, burada güzel insanlar güzel işler yapmaya çalışıyor ama şu moderasyon meselesi garip geliyor. açın dünün en begenilenlerine benim ilk sıralardaki yorumuna ve ilgili başlığa bakın. göz-kulak tirmalamiyor mu o başlık? en begenilenlerde olmasına rağmen moderasyondan bir allah'ın kulu el atmamış.

    ben arada gırgır yorumlar da giriyorum, kabul. hatta belki çöp yorumlar çoğunluktadır bilemem fakat arada düzgün iki kelam edesim varsa da böyle böyle gidiyor.

    not: server taşındığından beri duzeltilmeyen mesaj problemi yüzünden bahsi geçen yorumu vs. ekleyemiyorum. görenler görmüştür sanırım.

    not 2: imagine sayesinde buldum yorumu sağ olsun.

    "yazım kurallarına uyulmamasına takan insan

    yükseleni boğa, ama 1. evinde güçlü merkür etkili, ikizlere kayan, ay burcu da terazi olan bir yengeç olarak sırtını sivazladigim insandır.

    talibimi çok bekledim zamanında, meğer yaşı kucukmus ondan gelememiş. o yüzden sair taliplerime başka kapıya diyor, saygıyla selamlıyorum"

mesaj gönder