1. öncelikle (bkz: nasıl iyi düşüyor mu böyle) bu ve bunun benzeri ayrışıtırıcı başlıkların kendine özgüveni olmayan fiziksel çekiciliği düşük kızları tespit amaçlı açıldığı aşikar ancak yazar demiyor ki fiziksel olarak çirkin diye. bazı meriçler de hemen iğrenmeye başlamış "gözöllök çörkönlök göröcölödör" diye şövalye olmaya soyunmuş.o arkadaşlara ufak bir sır vermek istiyorum.hiç bir kadın sen onu ayrıştırmadın yada ayrıştırılmasına engel oldugun için seninle birlikte olmayacak ve bu davranışınla kadınların gözünde terliklerini getiren bir bir fino köpeğinden farkın kalmayacak. daha sonra gidip ağlarsınız hatunların efendi erkek yerine piç erkek tercihi başlıklarında.

    gelelim güzellik çirkinlik olayına. güzellik maddi manevi olabilir, güzellik göreceli olabilir, güzellik gelip geçici olabilir ancak fiziksel güzellik kesinlikle erkeklerin kadınlarla birlikte olurken aradığı özelliklerin başında geliyor. bir erkek birlikte olmak istediği kadını sadece fotografına bakarak seçebiliyor. buna en güzel örnekte tinder erkek beğenir kadını etkilemek için gücünü(zeka kültür fiziksel güç yakışıklık vb) kullanır ve bam magic happens.

    fiziksel olarak çirkin olan kadınlar hoş muhabbet , kültürlü yada zeki olabilir ancak hiç bir erkek sadece bu özelliklere sahip diye kadınla birlikte olmaz. böyle olmuş olsaydı ortam homofobinden geçilmezdi çoğu erkek kankalarıyla birlikte olur en azından trip yemezlerdi. hayır güzelim hayır erkekler kadınlarda güzellik arıyorlar bu kadar basit ve bunu bilen kadınlarda yaklaşık olarak 500 milyar dolar değerinde bir kozmetik sektörü kuruyorlar. (bilmeyenler için nasanın bütçesi 5 milyar dolar) buna rağmen hala "güzellik görecelidir" diye yırtınan meriçlerimiz var

    özetle "kadının ruhu güzel olabilir ama ancak ruhunla da sevişmeyecez ki"

mesaj gönder