1. gazi olmuş sosyal ağ.

    yaşananlar hoş olmadı. o zaman da söylemiştim, yine söylüyorum. gerçekten abi ve one yarın bozuştuklarında siteyi tamamen ele alabilecek birine mi vermişlerdi tüm yetkiyi? hayır yani, biz arkadaşlarımla lisedeyken yazdığımız şarkı sözlerinin bile telif haklarını almayı düşünmüştük de ondan soruyorum. hem bu kadar tedbirsiz ve iş bilmez bir yaklaşım hem de youreads'i ve üyelerini kendi malı gibi görme ve bu zihniyetin ürünü olarak "artık buraya yazan şöyledir, böyledir" denmesinin sonunda bize kalan oldu bitti mi? peki ya bu siteyi ele alan arkadaş kötü niyetli biri olsaydı? kişisel birtakım bilgilerimizi kullansaydı? allah'tan değilmiş de olmadı öyle bir şey.

    neyse bundan sonraki dönem için başarılar diliyorum. inşallah bundan sonra bu tip sorunlar olmaz.

    şimdi abi ve one, artık sözlüğe konu açarak mı olur, bir toplantı tertip edilerek mi olur bilemiyorum, bana ve diğer tüm youserlara ne olup bittiğini anlatmak ve tüm dayanakları ile bir daha böyle bir şey yaşamayacağımızı taahhüt etmek zorunda. evet zorunda.

    ha "biz buna vakit ayıramayız. zaten siz ve yazdıklarınız da bize aitsiniz. buranın parasını da biz verdik" diyorsalar hazır sözlükte buna tepki gösterecek kadar çok sayıda youser yokken tüm yazdıklarımı ve hesabımı silsinler.

mesaj gönder