1. aslında amacım siyaset konuşmamak ve askerlikte yaşadığım olayları unutmak. içimde oluşan milliyetçiliği biraz bastırmak adına gerçekten bir daha ne böyle olayları konuşmayı ne de yazmayı düşünüyordum.

    az önce yemek yiyoruz. aile ortamı anne baba vs. tv açık haberler şehit olan polisimizin eşi kendini parçaladı gözümün önünde ben o lokmayı boğazımdan geçiremedim. bilmiyorum moderasyon küfür edenleri şutlar mı? isterse şutlaya bilir....

    pkklılar nasıl bilirmisiniz? intikaldeyiz ve kaçak sigara mazot yakalamışız. mağara baraka karışımı bişey. olay yeri fotoları çekiliyo vs. köyün muhtarı geldi. mallar bizim köylünün dedi. tamam dedik belgelerini gösterin. belge falan yok tabi. başladılar işte biz geçinmeye çalşıyoruz onunla belediye başkanın haberi var (malum sevgi kelebeği partisi) üstteğmen hemen karakol komutanına haber verdi. tabi bırakmadık malları o sıra köyün tüm erkekleri geldi. pis pis bakıyolar bize ama sikecekler öyle bakıyolar. bizde pis pis bakıyoruz oğlum bizde de var o maldan hardcore yaparız size burda ki yan yanasın görüyosun. kim olduklarını sürekli köye gidiyosun. 7 haziran seçimleri köylere yardım gidiyo tabi bizde başındayız. ooo asker ağa gel şunu ikram edelim bunu yedirelim içirelim. yardım dağıtıyoruz ya. bu kansızlarla tanışıyosun orda iyice bokunu çıkartıyolar. muhtar o eve verme buna daha çok ver bilmem ne elinde belge var ona göre dağıtım yapılıyo.

    tabi olaylar başladı. karakola taciz her gece ve biz köyün dibindeyiz. intikal valla biz görmemişik. artık geceleri pusuya çıkıyoruz. o gece karakola roket atıyolar. nöbet tutan askerşn sağ tarafı komple yanıyor. kaçarken pusuya düşürüyoruz. 2 terörist ve ikiside o köyden.

    asıl demek istediğim mücadele ettiğiniz insanlar kansız şerefsiz arkadan vurmak için sabırla bekleyen kişiler. siz ne kadar mücadelede etseniz. çözüm sürecide orda sevgi kelebekeride var deseniz yok.

mesaj gönder