1. başlık kanallarıyla ilgili ufak sorunlar gözüme çarpıyor. mesela, vejetaryenlik başlığı çeşitli kanalında. halbuki en kötü ihtimalle sağlık veya yeme-içme kanalında bulunması gerekiyor. hatta iki kanalı da direkt olarak ilgilendirdiği için iki kanalda da bulunmalı. çeşitli kanalında bulunmasının herhangi bir mantığını çözemedim.

    otello adlı youser tenor ve çeşitleriyle alakalı çok güzel tanımlar yapmış. toplam 8 tane girdi var ve hepsi yine çeşitli kanalında. sonuçta tenor bir sanatçı değil mi? sanat kanalında görünmeyi hak etmiyor mu? o zaman arya da çeşitli kanalında tanımlansın gibi bir şey aklıma geliyor.

    yorumların hangi kanalda yapılacağına biraz dikkat etmek gerekiyor. velev ki başlık yanlış bir kanalda başlık açıldı, bunun düzeltilmesi gerekiyor. burada iş sadece başlığı açana düşmüyor. bunu kanal modlarının da fark etmesi lazım. mesela, kanal modları kim? en kötü, youserların bu gibi durumlarda kiminle iletişime geçmesi gerektiğini bilmeleri gerekiyor.

    ekleme: ruhsuzkozmonot'a mod listesinin bana nerede olduğunu öğrettiği için teşekkür ederim. benim gibi bilmeyenler için sitenin en altında yer almakta.

mesaj gönder