1. güzel bir etkinliğin daha sonuna gelmiş gibiyiz. gibiyiz diyorum çünkü ağaç dikimi var sırada. ^:zamanı abi tarafından açıklanır önümüzdeki günlerde.^ bu süreç boyunca pek çok şey yaşadık, öğrendik. bize inanan kadar inanmayan da vardı ki bu çok doğal. bu noktada o insanları da anladık. fakat her zaman diyorum ya hani, önemli olan şekli şemali ne olursa olsun bir şeylerin oluşmasına vesile olmak. bu kimi zaman bir çocuğu kitapla buluşturmak, kimi zaman ise ağacın toprakta yeşermesine, dallanıp budaklanmasına vesile olmak..

    bu doğrultuda hayallerini peşine takıp gelen youreads'in sevgili yazarlarına; youserlarımıza gönülden teşekkürü bir borç biliyorum.


    ozumm, lafi dinlenmeyen insan, horizon17, yagmur kurusu, yakgul, tatlisubalinasi, yeni1hayat, ciddihendrix, garavel, la douleur ne m abandonne pas, okuryazarcocuk, maligndoc, merc, otello, lusacan, zepur, tin abutut, marangoz olmak isteyen adam, grey warden, beat rice, biberbey, kitapayraciolmayanadam, elifweatherwax,30 mg paroksetin, suni canli, kabuletartikmk, kullaniciadibulunamadi, fningalaksirehberi, badboy, otlu peynirli, karalama defteri, mesut, ceybey, ulotrix, nemesis, verguzbay, tanriyibizyarattik, shaman, kayser.soze, eksper, yasasinkotuluk ve dufduf..

    edit: dene yanil da beyaz gargamel'in sayesinde unuttuğum kişiler arasından çıkarılmıştır, teşekkür ederim tekrardan. bu unutma içinse affola..

    yukarıda adı geçen ve isminin açıklanmasını istemeyen tümm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

    ** umarım adını es geçtiğim biri yoktur; sürçü lisan ettiysek affola..
    ** ayrıca bize dışarıdan da yardım eden, ismi geçmeyen ama arkadaşlarımız vasıtasıyla katkı sağlayanların da hem emeklerine hem de gönüllerine sağlık..
  2. şimdilik param yok; ancak gelecek ayın 8inde bursum yatar, o zaman maddi olarak destek çıkabilirim.

    şimdilik ise kendi bahçemden fidan yollayabilirim. bende 2 yıllık çam ve sedir fidanları var. belki toplam 10 tane vardır.. mümkünse böyle bir durum, mesaj bekliyorum.

    eğer batı antalyada yaşayan arkadaşlar tercih ederse de, kendilerine meyva fidanı yollayabilirim. ya da gelip kendileri alabilirler; küçük bir bahçede birkaç tüyo ile yetişmeyecek ağaç yok.
  3. gücümün yettiği kadar -üç fidan- ile destek olmaya çalıştığım güzel iş. beni cezbeden şey ağaç ya da oksijenden ziyade birlik olup güzel bir işe imza atmak. bu, kitap bulamayan öğrenciler için kitap bağışı, giyecek bulamayan insanlara giyecek yardımı da olabilirdi. hem güzel bir iş yapmak ama her şeyden önemlisi bunu birlikte yapmak beni çok mutlu ediyor. başka bir sözlükte half life sunucumuz vardı mesela. her oyun bir zirve gibiydi. eğlenir ve yeni insanlarla tanışırdık, severdim. yine içimden geçen şey keşke youreads yazarları toplanıp kazma, kürek, can suyu ve muhabbetle biz dikebilseydik fidanları. yetişen ağaçların gölgesinde piknik zirvesi yapmak hele mükemmel olurdu. ben mutluluk duydum bu işten, ufak da olsa bir izimiz kaldı.
  4. 20 fidana ulaşma çabam hala sürüyor.. 4 fidan kaldı.. umarım üstüne de çıkabilirim. hedef o en azından şimdilik^:gülümseme^
    tahminimce bu ay sonuna kadar tamamlamış olurum.
    sonra birinizi rahatsız ederim sevgili ekip, "hangi hesaba yapacağız bağışı?" diye..

    kimi bulursam katılmak isteyeceğini düşündüğüm, el atsın şu etkinliğe diye olanı biteni anlatıp;
    "bir dikili ağacın olsun" diyerekten topluyorum bağışları.. bir fidan bir fidandır.

    seçim zamanı söylediklerimiz geliyor aklıma..
    "bir oy, yalnızca bir oy!"
    "ne fark edecek?" demeyeceksin güzel kardeşim.

    damlaya damlaya, nefes yaratacağız hep birlikte geleceğe..
    her şey güzel olacak.^:vallahi düşününce bile gülümsememek elde değil!^
  5. değerli youserlar, aramıza yeni katılan arkadaşlara da genel bilgi vermek açısından, şurada detayları açıklanan bir etkinlik başlattık. konu ile ilgili diğer bir duyuru ise budur. etkinlik kapsamında yaşanan gelişmelere ve detaylı bilgilerin çoğuna bu başlık altında ulaşılabilir. ayrıca ihtiyaç duyulabilecek ilave bilgi ihtiyacı 'ilk atıf yorumda' yer alan gönüllü ekip ile iletişime geçilerek karşılanabilir.

    şu ana kadar ilgili hesapta toplanan para : 2.995 tl
    şu ana kadar bildirilen fidan miktarı sayısı : 1400 adet
    hedefimiz : 2000 adet fidan yani 10.000 tl

    sonuç olarak; etkinlik başladığında miktar bildiren arkadaşların ilgili hesaba eft/havalelerini uygun oldukları en kısa sürede yapması ya da fikir değişikliği, vazgeçme durumlarını ilgili arkadaşlara bildirmesi, etkinliğin zamanını sürüncemeye bırakmamak açısından sağlıklı olacaktır. saygılarımla.
  6. şimdilik 4 fidanla katılabiliyorum. öğrencilik zor
    sidar
  7. 100 fidanla dahil olduğum orman. olayı organize eden bir yazarla konuştum az önce çok efendi ve ürkek biri. onun yerine ben kendimle konuşsam 200 fidan koparırdım kendimden. bu telefonla konuşmaları daha arsız biri yapmalı. isterseniz ben konuşurum bağış yapmak isteyenlerle. arsızlık bizim işimiz.
  8. katkımı yaptım şimdilik. evde etraftaki bozuk paraları falan topladım kumbarayı da boşaltacağım birkaç fidan da oradan düşer belki diyorum ^:birikim hesabı:)^

    güzel işlere kalkıştık. allah utandırmasın. ama güzel gidiyoruz. beyaz gargamel yazmış en son 922 fidan diye yarılamışız sayılır.

    olacak olacak...

    **
    geziden dilimize yerleşen deyiş buraya da ne güzel uyuyor değil mi:
    mesele sadece ağaçlar değil şimdi anlıyor musun canım kardeşim
  9. abi