1. sunucu donanımsal hatasından kaynaklı gece 20:30 itibariyle - sabah 07:18 arasında kesinti yaşanmıştır ve kesintilerin tekrarlanmaması adına bir çalışma başlatılmıştır. kısa zamanda kesinti yaşanmayacak şekilde işlem yapılacaktır.

    youreads ile ilgili teknik sorularınız ve bildirimleriniz için mesaj atabilirsiniz ve yeni gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

    youreads ailesine ve yeni youserlara saygılar, sevgiler
  2. (bkz: çocuklar için youreads köy okulu kütüphanesi)

    sevgili arkadaşlar, köy okulu kütüphanesi için organizatörler çalışmalarını tamamlamış, gerekli listeler oluşmuş, destek hesabı açılmış. şimdi de kitap ya da para olarak bağış bekleniyor. destek olmak isteyenler ilgili kişilere (@araf, @ulker napoliten, ...) ulaşıp, bilgileri temin edebilirler.

    köy okullarına kurulacak kütüphaneler için her daim destek vereceğiz. bunu hobi haline bile getirebiliriz. umarım organizasyon ekibi azimli olur da ardı arkası kesilmez.

    şimdiden katılan, destek olan herkese teşekkürler.

    kampanya bitiminden ekleme:

    http://youreads.net/yorum/185690
    http://youreads.net/yorum/187257
    abi
  3. abi
  4. abi
  5. youreads'in sunucusundaki kesintilerin artmasından ve iletişim mekanizmasının çalışmamasından dolayı, türkiye lokasyonlu ve bizim için yeterli olan bir başka sunucuya altyapımız tümüyle aktarılacaktır. bu çalışma yarın(27.03.2016 pazartesi) 20.00 sularından sabah 06:00 a kadar sürecektir. sözlüğe giriş yapmak isteyen kullanıcların bunu dikkate alması beklenmektedir. ilgili teknik işlemler ile geçiş tamamı ile sağlanacak olup bu süreçte sosyal medya hesabımızdan bir aksilik olması halinde duyuru yapılacaktır. anlayışınız için teşekkür ederiz sevgili youserlar, umarım daha fazla kesinti yaşamadan sitemizi hep canlı tutarız.
  6. merhabalar,
    youreads sosyal medya hesaplarını kontrol edecek, aktif tutacak; paylaşımlar yapacak, oraları buraları çiçek bahçesine çevirecek gönüllü youserlar arıyoruz.

    her bir hesap için birer kişi olmak üzere toplam üç kişiye ihtiyaç var. gönüllüyüm bu işe diyorsanız mesajınızı bekliyorum.

    edit: twitter hesabının kontrolünü biberbey, facebook hesabının kontrolünü redrock üstlendi. son olarak instagram hesabının kontrolünü de kamikame'ye verdik gitti.
  7. youreads fm'den mesajınız var sevgili youserlar: ''youreads fm'de hafta içi her gün, akşam 9'da radyo tiyatrosu yayını yapılıyor malumunuz. önümüzdeki hafta için liste oluşturulacaktır. isteklerinizi ve önerilerinizi dj-ler hesabına iletebilirsiniz."
  8. "üyelerimize,

    yeni bir projemiz var.

    önümüzdeki dönemde sitenin interaktif kültür ağı içeriğini geliştirmek adına fırsat yarattıkça yazar, yönetmen, alanında uzman kişiler ve yayın organları ile sizlerin buradan sorduğu sorular ile ropörtajlar yaparak sitemizde yayınlayacağız.

    projemizin kolektif bir işleyişle ilerlemesini arzu ediyoruz. bunun için sizlerden iki isteğimiz var:

    -iletişime geçebileceğiniz, bize ropörtaj vermek isteyen kişilerle iletişime geçerek bize ulaşmanız ve
    -duyurusu yapılan netleşmiş ropörtajlara sorularınızla katkıda bulunmanız.

    ropörtaj dizimize 221b dergisinin yayın yönetmeni ile polisiye edebiyat ve 221b dergi içeriği ile ilgili yapacağımız ropörtaj ile başlayacağız. bu ropörtaj için sormak istediğiniz sorularınızı organizatör arkadaşın açacağı etkinlik başlığına yazabilirsiniz."

    http://youreads.net/baslik/221b-dergi-roportaji--60986
    abi
  9. merhabalar,

    dizimizin 3. röportajı da tamamlanıp, görücüye çıkmış bulunmakta. sorularımızı detaylıca, özenle ve samimiyetle cevaplayan arzu çevikalp'e, arzu hanım ile iletişimi sağlayan ve süreçte bu iletişimi sürdüren sevgili biberbey'e ve sorularıyla bu güzel mini projeye katkı sağlayan tüm youreads yazarlarına teşekkürler, sevgiler.

    röportaj için tık

    not: yeni röportajlar için yeni isim önerilerinizi, katkılarınızı esirgemeyiniz. konuyla ilgili iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
  10. merhabalar,

    öncelikle üyeliğimiz açılmıştır. bunun haricinde sitede bir kaç ufak geliştirme yapıldı. bunlar;

    -üyelik sistemine göre artık yeni kayıt olacak olan kullanıcılar(okurlar) 10 yorum girdikten sonra yöneticiler tarafından onaylanıyor. okurlar onaylanmadıkları taktirde siteyi etkilemiyorlar. ( troll hesapların önüne geçmek için yapıldı.)

    -inziva ile ilgili sorunlar gidişler yaşanmıştı, güvenli hale getirildi ve çalışıyor.

    -güvenlik altyapımız ile ilgili iyileştirmeler yapıldı.