1. bugün anlaşıldı ki sosyal medya hesaplarını etkin kullanamayan sözlük. gelişmekte olduğu düşünülürse bir çok yazar dostumun dediği gibi twitter, facebook sayfalarında daha etkin olmalılar. hatta instagram sayfasında bu yorum http://youreads.net/yorum/188235 dikkate alınarak çok güzel çalışmalar yapılabilir.

    günümüz şartlarında daha çok kullanıcıya ulaşmanın en kısa ve en kolay yoludur bu sosyal ağlar. o yüzden üzerinde durulmalı ve geliştirici fikirler dikkate alınmalıdır.
  2. Me and bobby mcgee - janis joplin başlığında ki entryme baktığımda bir kişi favorilemiş görünüyor. Üzerine tıkladığımda " favoriye ekleyen olmamış " yazıyor.

    Daha öncesinde birden fazla favlanmış bir entryme kim favlamış diye baktığımda fav sayısından bir eksik kişi sayısı çıkıyordu. Bu durum aylarca devam etmişti ve hala da böyle sanırım.

    Edit: o entryide buldum. Tarihin en büyük yalanlarında ki entryim. Başlık ta başa kalmış bu arada.

    http://hizliresim.com/Yq9yY6

    http://hizliresim.com/Yq9y1Z
  3. tasima isleminden sonra arac cubugumdaki kisayol sekmesine tiklayarak ulasamadigim platform. site adi degismedi ama benim kisa yol calismadi. ayni sorunu yasayan arkadaslar vardir belki diye yazayim dedim. eski kisayolu silip siteye http://youreads.net// adresinden ulasip tekrar kisayol ekleyebilirsiniz.

    edit: ekran goruntusu
  4. yeni youreads ama eskisinden bir farkını göremedim, kimse mesaj mı atmıyor nedir?
    biri mesaj atsın lan!!1!bir!
    ben de kutumda mesaj aramak istiyorum. ben de buraya gelip "hangi ayı attı lan onu" diye bağırmak istiyorum, fav istiyorum. gol istiyom goool akshdhjsagd

    edit: tamam yeter eğlendik bitti. 127 mesaj şeysini yeni sekmede açtım, yarısını okuduktan sonra yeni mesajları bulamadan opera dondu. kapandı. allah belamı verdi yeter.
    allah belanı versin opera.
  5. yok
  6. e yeter kabak tadı verdiniz. terör sempatizanı diye dünden beri kafa ütülediniz de dayanağınız nedir onu da bi sunun?
    aklıma yüz kere gelmesine rağmen youreads ormanını söylemedim ama yine olay bitmesine rağmen durup durup sallayarak kışkırtıyosanız ben de dökerim o zaman. bi kere o youreads ormanı fiyasko, başarı değil. aylarca insanlar belge görmek istedi, terslendi. çekine çekine sordular ne oldu orman diye.en sonunda da gidin kendiniz görün dendi. ortada şahane bi iş yok. kayıp var. bundan bile övünmek ne?
    bunu yazıp "özelden bildirin" diyosanız, bana radyo başlığı altında giydirmeye çalışmayacaksınız. iğneyi önce kendinize yani.
    diğer arkadaş da bi anda ağzı dolu dolu geldi önce cahil olduğumu söyledi falan. ben mutlu bi insanım, biri bana cahil dese bi topluluk beni dışlasa üzülmem. sonra yok efendim sexting yok efendim yürüdüklerim. bildiği bi şey varmış gibi falan bi de. aseksüel insanı sextingle tehdit etmek-alın size malzeme- nedir? ki hadi onu da geç, biriyle yazışmam çıksa ne olur? yaptığınız şeylerin arkasında siz durmuyosunuz diye başkalarını da mı öyle sandınız? hadi abartı olsun pornom çıksın, ne yaparım ağlar mıyım?bu beni intihara mı sürükler? ama dur, ağlayabilirim o da partner seçiminde yanlışmışım diye. bu yani. kimi neyle korkutabileceğinizi öğrenin önce.
    bi daha aynı konuda yazmak istemiyorum. aynı şeyin içine çekilmek de istemiyorum. kimsenin ayıbını internetteki anonimliğine verecek de değilim, elimden ne gelirse yaparım. sonucunda bi şey olmasa bile uğraşırım. özsaygı çünkü. bilginiz olsun tamam mı?
  7. başlıkları cinsiyetçilikle suçlayan youserlar barındıran dehşet-ül muazzam sözlük.

    başlıkları cinsiyetçilikle suçlayıp cinsiyetçi küfürler edenleri de vardır. beğeneni çoktur. (bkz: şekilcilik) (bkz: http://youreads.net/yorum/216760)
  8. @lapis adlı youserın youreads dayanışma ağında bahsettiği url problemi hâlâ daha sürmekte. büyük harf veya + gibi karakterler içeren url’ler çalışmıyor. bit.ly gibi url kısaltma şeyleri de çalışmıyor.

    lütfen birileri artık el atsın bu probleme.
  9. Bu kadar tiri viriya tivorlu ismailin guzel gidecegi sozluk.