1. epeyy bir zamandır yazıyorum demek isterdim ammaa henüz o kadar kıdemli değiliz efenim. lakin katıldığım zamandan bu yana bir kaç söylemek istediğim kelam var izninizle.

    hasbelkader geldik buralara evet. fazlaca alıştığımı hissediyorum zira. diğer gezip dolaştığım sahillere uğruyorum bazen ama değil yazmak bakmak da gelmiyor içimden. görüntüye, kullanımına çabuk alışmışım onu fark ettim. tasarımı için bazı yerlerde göz yorucu falan demişlerdi ama aksine daha fark edilebilir geliyor bana. tek düzelikten sıyrılmış ama kendine has bir fotoğrafı var evet youreads' in.

    zaman zaman başka sözlüklerden mod yağmuruna da uğramış.. kendi sözlüklerinde bir takım iyi-kötü-fena değerlendirmeler de yapılmış.. herkes gözlemci, araştırmacı nihayetinde, kalite arıyor fark edilir derecede. anket başlıklarından çokça şikayet ediliyor ama insanın olduğu her yerde anket bulmak mümkün. bugün oralara da gittiğimiz de saçmasyon konulardan tutun da anketlere kadar ne ararsanız var. deniz yosunsuz olmuyor nihayetinde değil mi sevgili youser'lar? sağladığı bilgi ve içerikten ben memnunum bu manada.

    zaman zaman gözümüze daha çok batıyor evet ama iş yoğunluğunu, sınavları da göz önünde bulundurmak gerek. keyfimiz oluyor bazen yazmak istiyoruz bazen lak lakk yapalım istiyoruz. öğretmen olanlar ve yolu öğrenci olarak sınıflara düşmüş olanlar bilirler ki, bir sınıfta her zaman nizamı sağlamak ve muhafaza etmek kolay-mümkün değildir. bunu sağlamak adına da katı kurallar koymak da insanları yola getirmez. ilgililer bu konuda esnek ama dikkatli zaten. haaa bur arada şuna da değinelim:

    buranın belkide sevdiğim yönlerinden biri elinden kamçıyla gezen mod arkadaşlar yok. kırbaç seslerini duymuyorum ben pek ya da cart curt mesaj kutum kırmızılanmıyor sayelerinde. kendimi kasmadan ama elimden geldiğince kurallara özen göstererek yazıp hoş vakit geçiriyorum. çok absürt hatalarım-eksikliklerim de sağ'olsun arkadaşlar nazikçe uyarıyor. pek çoğunun bilgilerine-birikimlerine hayranım bu arada..


    zaman zaman burada, zaman zaman malum site ve eş yerlerde gördüğüm olumsuz yorumlara istinaden ve gerçekten içimden geçenleri kısa bir anıma sığdırmak adına bunca lafı ard arda sıraladım. katılan da olabilir katılmayan da ama; gerek katıldığım etkinlik ve gruplarla, gerek radyosu, dergisi, katılımcıları... her birine baktığımda gerçekten bilgilenip paylaşmak adına bana hoşnutluk vermiş bir yerdir youreads son bir ayımda..

    uzun lafı kısası; iş başına..

mesaj gönder