1. farklısın. farklıyım. bunu iyi düşün. çünkü farklılıklardan yola çıkarak birbirimize ne denli benzediğimizi, hatta ve hatta aynı olduğumuzu, farklılıkların sadece birer sanrı olduğunu söylüyorum. dünya, zaman, madde hepsi ustaca bir ilüzyon. ve sen büyücü. sen, ilüzyonu biliyorsun. beni büyülemen için sana ihtiyacım var.

    uzaklık yakınlığı, ölüm sonsuzluğu, ayrılık aşkı, gaddarlık merhameti çağırıyor zihnimde. seni ne olursa olsun seveceğime, senden ayrı olsam bile ayrı kalmayacağıma söz verdim. uzaklığın, sensizliğin bir önemi yok. ben seni yakınımda ve yanımda her daim hissediyorum. bana bu hissi yaşatman için sana ihtiyacım var.

    bu kadar uğraştın benimle. ve pes etmedin. inat ettin. kazanmak ve toplamak için. neden? bu sorunun yanıtını duymak için sana ihtiyacım var.

    ağlama. ağlatma beni. üzülme. ben gitmedim ki hiç. hep yanındaydım. sen saat başı düşünürken beni, aklım hep sendeydi. hatta son zamanlarda o kadar aklım havada ki. en net bildiğim şeyleri bile unutur oldum. bana hatırlatman için sana ihtiyacım var.

    aşk keşke tek kişilik olsaydı değil mi? yok öyle yağma. sadece anlamak için ayırdın. sen ile ben. anlamak için sana ihtiyacım var.

    ne çok ihtiyaç duyuyorum sana bir bilsen.

mesaj gönder