• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
game of thrones
game of thrones george r.r. martin'in çok satan romanından uyarlanan yeni bir hbo dizisi. yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. ihanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden kadim duvara kadar krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. krallar ve kraliçeler, şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'demir taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.
  1. uyku tutmaması hasebiyle sabah erkence kalkıp yedinci sezon ikinci bölümü altyazısız-maltyasızız izlemiş bulunmaktayım. afedersiniz bir tarafım gibi olmuş.senaristlerin değiştiği çok belli.

    !---- spoiler ----!

    bir defa ilk başta deanerys'in varys'e yaptığı atar neydi?niye öyle bir şey yapma ihtiyacı duydu. baban ölmüş gitmiş, abin desen hıyarın teki. adam hiç yoktan seni destekledi işte daha ne?

    azor ahai'nin deanerys olduğunu gözümüze soktular. ya da hedef şaşırtmaya çalıştılar ki çok acemice bir hedef şaşırtma olur o zaman.

    sonra bu jon snow'un kalkıp millete atar çekme olayları yetti artık. yok siz görmediniz, yok bişeyler. e elçi gönder işte. sansa'yı bırakacağına onu gönder. nedir yani çok mu zor?lyanna'yı bile kırdı. bunlar deanerys'le aşık olsunlar diye senaryo kaşıyorlar bence.

    sam gene pis pis işlere bulaştı. küçükken zevk olsun diye dereden kurbağa yakalayıp onu kesen çocuk triplerine girdi işte. kendisine tüm araştırma görevlisi diye bilinen asistanların çilesini yansıttığı için teşekkür ediyoruz.

    missandei ile grey worm da sıktı bence. hikayeye bile oturmuyor yani.

    dragonstone'da herkesin toplanıp konsey yaptığı sahneyi beğendim ama bak. o güzeldi.

    !---- spoiler ----!

    eyyorlamam bu kadar.

mesaj gönder