• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
game of thrones
game of thrones george r.r. martin'in çok satan romanından uyarlanan yeni bir hbo dizisi. yazların yıllarca sürdüğü ve kışların da bir ömür geçmek bilmediği bir dünyada, westeros hükümdarlığı kefaretini ödemekteydi. ihanet, şehvet, ayak oyunları ve doğaüstü güçler, entrikacı güney ve yabani doğu topraklarından, soğuk kuzey ve arkasında karanlık diyarları zapt eden kadim duvara kadar krallığın dört bir köşesini hırpalıyor idi. krallar ve kraliçeler, şövalyeler ve sürgündekiler, düzenbazlar ve asiller 'demir taht' için kanlı bir mücadeleye tutuşurlar.
  1. (bkz: şu an ağlıyorum ve entry giriyorum biliyor musun)

    !---- spoiler s05e09 ----!

    stannis o tacı da al , o demir tahtı da al götüne sok. şerefsizin evladı seni. demir taht yüzünden daha neler kaybedeceksin , ordunu kaybettin , kardeşini kaybettin , gittin şeytanla yattın , iblis babası oldun. ulan pezevenk dünyalar tatlısı kızını neden diri diri yaktın. sana puanım 1 kanka .

    o değil de sonunda ilk ejderha sürücümüz geldi. çok mitliyim .

    edit : o değil de şimdi aklıma geldi. bu jonah , tyrion ile beraber valyria dan geçerlerken taş adamlar tarafından saldırıya uğramıştı. hastalık buna da geçmişti. şimdi dany'nin elini tutunca dany e de bulaştırmış olmayacak mı ? yoksa hastalık tüm vücudu kapladıktan sonra mı bulaşıcı hale geliyor . ilginç .
    !---- spoiler s05e09 ----!

mesaj gönder