• okudum
    • okuyorum
    • okumak istiyorum
  • youreads puanı (5.43)
trendeki kız - paula hawkins
rachel her gün aynı trene binip aynı çifti izliyordu. çiftin başına gelenleri bütün ülke duyduktan sonra, hayatlarına dâhil olmaya karar verdi.
  1. etiket fiyatı 23 tl ama kampanyayla d&r'da 10tl ye bulduğum ve saldırırcasına aldığım birkaç kitaptan bir tanesi. kitabın isminde de anlaşılacağı üzere hayatı trende geçen bir kadının hikayesi anlatılıyor. bu vasıtayla iki kadının daha yaşamına göz atma fırsatı ediniyoruz. yazarın kadın oluşundan olduğunu düşündüğüm sadece kadın karakterlerin düşüncelerine yer verilmiş. bana kalırsa bu doğru olan. bir kadını sadece kadının yazabileceği. fakat kitabın üzerinde bir erkek düşmanlığı hakim gibi duruyor.
    bir hafta gibi bir sürede sadece metro yolculuklarım sırasında (kitabın ruhuna da uygun) okuyup bitirdiğim bir bestseller roman. çok kafa yormanızı gerektirmediği için benim gibi yolda izde okuyabiliyorsunuz. 3-4 cümle ile özetlenebilecek bir kitap

    !---- spoiler ----!

    kadın sürekli içiyor. zaten alkolik de içtiği her yudumu burnumuzu getirmek zorunda değil. hoşuma gitmedi. son okuduğum birçok şahane eserden sonra bir bestseller gerçekten tadımı kaçırdı.

    !---- spoiler ----!

mesaj gönder