1. geldiğim ilk günden beri severek yazıyorum. hiç bir gayretim çabam olmadan, kendiliğinden akıp karışıvermişim ortama onu gördüm. elbet de insanın olduğu her yerde tartışma da olur, egosal savaş da olur, gerginlikler-kırgınlıklar da yaşanır ama burada insanların şahsi gruplaşmalarının da ötesinde, yarar sağlamak adına bir araya gelmeyi öğrendim.

    (bkz: youreads hatıra ormanı)
    (bkz: youreads eş zamanlı kitap okumaları)
    (bkz: youreads fm)
    ...

    diye devam eder. üst sıralama-reklam kaygısı olmadan; bir sürü bilgili yüklü, sanat sever, kitap kurdu..vs. arkadaşın, paylaşımlarını ve buraya katkılarını gördüm. hiç biri de ego yarıştırmadan; ben, daha çok ben demeden sözlüğe kendilerince katkı sağlıyordu; sağlamaya da devam ediyor. kendi yağımızda kavruluyoruz derler ya.. tam da öyle işte..

    meta'dan tanıdığım pek çok yüzü de artık burada görüyorum. hoş gelmişler. alıştıkları çok sıkı kurallar olmasa da buranın da kendince bir takım amaç ve istekleri doğrultusunda istediği şeyler var elbet. hiç birimiz bir günde öğrenmedik. alışırsanız güzeldir, sıcaktır, içtendir, mütevazi insanları içinde barındırır ve yardım sever dostları... sevmezseniz de ne ala.. insanın kendini ait hissettiği yer vardır, daha çok alışıp kanının kaynadığı. bunu da zaman gösterir zaten.

mesaj gönder